Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Missed ab után mikor érkezett...

Missed ab után mikor érkezett a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Missed ab után kinek mennyi időre sikerült újra teherbeesni?

Kicsit kétségbe vagyok esve, mindent rendben találtak nálunk. Mégsem sikerül teherbeesnem. Az első baba 5. Hónapban sikerült. Lenne pozitív történetetek ezzel kapcsolatban?

Köszönöm

2021. nov. 19. 21:02
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Fél évre rá
2021. nov. 19. 21:04
 2/33 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly októberben volt missed abom. Utána kihagytunk 5 hónapot (munkahely váltás miatt, meg igazából lelkileg kellett egy kis idő). Ezt követően a 2.próbálkozós hónapban sikerült, most vagyunk a 23.hétben és szerencsére minden rendben van.

Mielőbbi problémamentes, boldog babavárást kívánok Nektek is!

2021. nov. 19. 21:13
 3/33 anonim ***** válasza:
Missed ab után megjött egyszer és utána elkezdtünk próbálkozni. 3 hónapban sikerült :)
2021. nov. 19. 21:46
 4/33 anonim ***** válasza:
Májusban volt missed, augban lett újra +, azóta 2.5 éves is elmúlt.
2021. nov. 19. 22:01
 5/33 A kérdező kommentje:
Köszönőm, nekünk ez a missed ab utáni 9.hónap, de egyenlőre sikertelen :( el keseredett is vagyok.
2021. nov. 19. 22:03
 6/33 anonim ***** válasza:
4 vagyok februárban volt missedem, ismét, utána 2 kémiai és azóta semmi.
2021. nov. 19. 22:06
 7/33 A kérdező kommentje:
Sajnálom nagyon. Nem értem miért történik ez?!:/
2021. nov. 19. 22:08
 8/33 anonim ***** válasza:
Nekünk egy évre rá sikerült újra teherbeesni (amikor missed ab lett, fél év kellett hozzá) - nekem endometriozisom van, a férjem sperma vizsgálati eredmenye sem volt jó, az első konzultáción voltunk a meddőségiben, ott eleve lombikot ajanlottak, meg előtte vitamín pótlást a férjemnek, nekem meg mehtukrozest, küretet, 3 hónap szünettel utána, szóval épp úgy nézett ki, hogy a következő 4 hónapban esélytelen a baba. 2 héttel a meddőségi konzultáció után pozitív lett a terhességi tesztem ☺️
2021. nov. 20. 05:50
 9/33 anonim ***** válasza:
December elejen missed ab, februàr elejèn pozitìv teszt. 1 ciklust vàrtunk meg.
2021. nov. 20. 08:20
 10/33 anonim válasza:
Júliusban volt missed abom, a 2. próbálkozós hónapban, októberben pozitív lett a tesztem. 9. hétben vagyok és bízok benne, hogy most minden rendben lesz!
2021. nov. 20. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!