Missed ab után mikor érkezett a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Missed ab után kinek mennyi időre sikerült újra teherbeesni?
Kicsit kétségbe vagyok esve, mindent rendben találtak nálunk. Mégsem sikerül teherbeesnem. Az első baba 5. Hónapban sikerült. Lenne pozitív történetetek ezzel kapcsolatban?
Köszönöm
2021. nov. 19. 21:02
11/33 A kérdező kommentje:
Szerintetek mi oka lehet, hogy 9.hónapja nem sikerül? Az alap vizsgálatokon minden a legtökéletesebb. Ez jelentheti hogy van bármi más “megbújt” ok? Vagy szimplán lehet az is hogy csak 9 hónap mèg nem sikerült csak úgy?:/
2021. nov. 20. 20:29
12/33 anonim válasza:
Nekem az a 2-3 hónap kellett a szervezetemnek, mert hormonproblémáim lettek.
13/33 anonim válasza:
Nekem 2 nagyon korai kemiaival kezdődött, utána 9.ciklusban lett + a teszt, missed ab lett a vége, rá első próbálkozásra + lett a tesztem, azt hittem végre sikerült, de 1,5 hét múlva megjött. 2.babára gyurunk, de sajna én már nem vagyok fiatal.
14/33 anonim válasza:
Még 2019ben Június 10. volt missed abom, augusztus 19. pozitívat teszteltem, most másfél éves elmúlt már. :)
15/33 anonim válasza:
Biztosra tudod, hogy mikor van ovulációd? Nekem sokat segítettek az ovulációs tesztek, mert kiderült, hogy a 19. nap van nekem és a 2. tesztelős hónapban össze is jött.
16/33 A kérdező kommentje:
Szia 15-ös. Igen biztosra, ovu tesztelek szerintem már 1 éve összesen 😀 nagyon szép tesztjeim is vannak, emiatt sem értem :/
Lehet esetleg nem reped meg a tüsző?
2021. nov. 22. 08:00
17/33 anonim válasza:
Azt meg hőmérőzéssel tudod ellenőrizni, mert ha ovuláció után megemelkedik az az előtti alaphőd, akkor biztosan megreped a tüsző :-)
18/33 A kérdező kommentje:
Igazából soha nem tudtam normálisan lemérni, egy időben végképp nem, munka miatt.
De egy hónapot végig csináltam, és gyönyörűen kirajzolódott, hogy leesett majd magasabbra felment a hőm.
Szóval nem értek már semmit, annyi mindent megpróbàltam már :(
2021. nov. 22. 08:16
19/33 anonim válasza:
Szerintem van ovud, nekem is mindig + lett a tesztem (1-2x volt halványabb de akkor is volt ovum mer megérzem. Amúgy ovu utáni 7.napi progeszteron mérés elég biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!