Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Másnál is nehezen jött össze...

Másnál is nehezen jött össze a második gyerek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy más is járt/jár-e abban a cipőben, mint mi.

Kisfiam(első gyermek) konkrétan amint megbeszéltük a férjemmel, hogy babát szeretnék össze is jött, amiért nagyon hálás vagyok. Viszont most valamiért nagyon várat magára a kis tesó. Közel egy éve próbálkozunk, de a várt eredmény mindig elmarad. Voltam nőgyógyásznál, ott a dokim azt mondta, hogy minden lehetőség meg van, nem látja akadályát, és azt javasolta várjunk még bármi féle vizsgálattal. Azt hozzá tenném, hogy kisfiam még gyakran cicizik(2 éves), sok cikket, fórumot olvastam ezzel kapcsolatban, hogy ilyen esetben nehezebben jön össze a tesó.

Igazából az érdekelne, hogy akiknél a második gyerkőc szintén nehezebben jött össze, ott kiderült végül, hogy miért, vagy esetleg volt valami praktika ami bevált és segítette a fogantatást(én jelenleg tiszta méhpempőt fogyasztok, bár ezzel is megoszlanak a nézetek)?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 14. 22:04
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
33%
Szia.Nalunk is ez a helyzet es raadasul nem is “tomom a csocsom a szajaba “😂 Jezusom,hogy lehet ilyet mondani…Orvosilag kivizsgaltattuk magunkat es semmi gond nincsen.Varat meg magara a Teso.Remeljuk hamarosan megerkezik kozenk :)
2021. okt. 16. 15:14
 22/27 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem 2és fél éves koráig,(2hónap múlva tölti)ha igényli elfogadható,hogy cicizik.Én kismama vagyok,még így se hajlandó elhagyni a cicit a kisfiam.Sír érte,ha nem lenne már tejem én se engedném neki.Olyan paraszt stílusba írtok a kommemtelőnek,hogy szerintem nem is gondoltok bele,hogy mit is jelent amit írtok,kvázi a saját gyerekét még általános iskoláig szoptatja stb..Meg,hogy tömi a szájába,(molesztálja)!Nem ő a beteg,ti vagytok,hogy ezt írjátok neki!
2021. okt. 16. 16:54
 23/27 anonim ***** válasza:
33%
Nektek amúgy mi bajotok van? Miért fáj, ha valaki szívesen szoptatja a nagyobb gyerekét? Nektek nem kell, senki se kötelez rá, nem is az orrotok előtt csinálja, akkor meg nem mindegy, hogy 40 éves koráig szoptat valaki vagy sem? A stílusotok alapján nem mi (akik 1 éven túl is szoptatunk) hiányoljuk a kedves párunk ölelését...
2021. okt. 16. 21:05
 24/27 A kérdező kommentje:

Jó, akkor kezdjem én is a sz*r dobálást, hogy mi van azokkal akik a 3 hónapos gyereket már danoninóval, meg krém túróval tömik? De nem kezdem mert nem érdekel, nem az én dolgom, és mert semmi jogom beleszólni más dolgába. Nem arra kértem kritikán aluli, gúnyolódó beszólásokat, hogy a gyermekemet még szoptatom. El nem tudom képzelni, hogy Ti akik ide írtok és esetleg még szülők is vagytok mi a jó istent adtok át a gyermekeiteknek. Komolyan ez a példa, hogy rugjunk bele a másikba, úgy, hogy az a szerencsétlen egy rossz szót se szólt. Csak sajnálni tudlak titeket, szegényes, visszamaradott, alpári stílust engedtek meg magatoknak.

És itt nem azzal van a baj, hogy nem értetek egyet a szoptatás hosszával, de még csak nem is azzal, hogy esetleg elmondjátok ezt, véleményt nyilvánítva. Azzal van itt a gond ahogy teszitek.

Csöcsök, most komolyan, mik vagytok ti, kamionosok?

Itt nem én vagyok az aki a mellét dögentve, verem a földet és tömöm a fejeteket azzal, hogy már pedig csak a szoptatás a jó, és szoptassunk jó sokáig, aki meg tápszerez, vagy cumit ad azt égessük el máglyán...

Itt egyedül ti, igazán "kedves" hozzászólók, vagytok azok akik azt hiszitek jogotok van a másikat a porig alázni, a földbe döngölni, és persze mindezt teszitek úgy, hogy se név, se kép.

Elkeserítő, hogy ide tart a világ.

2021. okt. 16. 23:30
 25/27 anonim ***** válasza:

A lányom elsőre megfogant, 28 éves koromban. 1 éves korában döntöttük el, hogy jöhet a második baba. Nem jött. Lett egy hatalmas cisztám, kb 7 centis, a bal oldali petefészekben, pont abban a hónapban amikor elkezdtünk próbálkozni. Eszméletlen fájdalmat okozott, de következő menzesz után eltűnt. Viszont utána megváltozott a ciklusom. Az addig normál vérzésem átváltott barna pecsételésre és a mennyisége is csökkent. 5 hónapig minden ciklus egyre rövidebb lett, rövidebb vérzéssel. Orvos pcos-t mondta, de nem volt 1 pici cisztám sem és nincs ir sem. Csináltattam hormonpanelt, pajzsmirigy is benne volt, minden ok volt, a progeszteron volt picit alacsony, de még jó értékű. Aztán megkértem az orvost, hogy írjon fel nekem clostilbegytet és progeszteront. Nem akartam annyit várni meg 2 terhesség között visszamenni, ezért... A 3. Clostis kúrában fogant meg a fiam, minden órás vagyok vele most. Még annyi, hogy lett rajtam plusz 12 kg az első szülés után, ami brutál makacsul, diéta és sport ellenére sem akart lemenni rólam. Szerintem ez is gátolta a teherbeesést. Szóval valami hormonális oka biztosan volt, furcsállom hogy a vérvételen nem derült ki.

Nem rosszindulatból írom és tudom, hogy nagyon sok kivétel van, de ha ennyire akartok még egy babát lehet jobb lenne abbahagyni a szoptatást. A méhpempő pedig szerintem csak „ parasztvakítás”. Mio-inozitol italport kezdtem el inni, amikor az orvos pcos-t mondott. Plusz jó összetételű multivitamint, omega 3at, D vitamint.

2021. okt. 16. 23:53
 26/27 anonim ***** válasza:

De ertsd meg! Szoptatni akar! Hiaba mondod irod neki,hiaba mondja neki eloben is barki. Es kulturaltan irom,en nem alpariskodok itt!! Leirom: Szoptatni fog es kesz. Indokot is fog ra keresni es talalni. O dontese. Hiaba ad neki akar a mindenhato isten is tanacsokat, o szoptatni fog!

Egyebkent mielobbi gyogyulast! Gondolom gyors kimutottek a cisztat! Vagy elmult eros antibiotikum kuraval? Vagy mutet? Emiatt nem veszitetted el azt az oldali petefeszket ugye? Rossz volt olvasni! De mielobbi gyogyulast neked.

:)

2021. okt. 17. 00:40
 27/27 anonim ***** válasza:

Sajnos sose tudni kivel mikor mi tortenik plane ilyen fiatalon 30 alatt! Es informalodok. Ugye nem vesztettel 1 petefeszket a kettobol? Es mar 100% egeszseges vagy? Ilyenkor mondjak vigyazz magadra! De mire figyeljunk? Ez kb genetika,vagy baj er vagy sem barkit kozulunk. :( Van ra mod elkerulni? Nem tudjuk. Csak az h eljárok szűrésre cytologiara minimum.

Es az bosszant tudjatok..hogy a pasiknak..a mi ferjeinknek nem kell miert ne jarhatnanak evente 1,5 evente urologiara? :D nem baj miatt... Hanem h minden oke! Ne betegek legyenek a pasik! Csak jarjanak szuresre. :D De ok mashogy vannak osszerakva. Az allando rakszures kinja nyomora 1-1,5 evente meg minket noket terhel. Oke..kibirom..

De ki a f szereti ha egy idegen ugymond doki belenez belenyul..hat nem jo.. de muszaj..meg akkor is ha nincs baj hala isten.

2021. okt. 17. 00:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!