Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Másnál is nehezen jött össze...

Másnál is nehezen jött össze a második gyerek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy más is járt/jár-e abban a cipőben, mint mi.

Kisfiam(első gyermek) konkrétan amint megbeszéltük a férjemmel, hogy babát szeretnék össze is jött, amiért nagyon hálás vagyok. Viszont most valamiért nagyon várat magára a kis tesó. Közel egy éve próbálkozunk, de a várt eredmény mindig elmarad. Voltam nőgyógyásznál, ott a dokim azt mondta, hogy minden lehetőség meg van, nem látja akadályát, és azt javasolta várjunk még bármi féle vizsgálattal. Azt hozzá tenném, hogy kisfiam még gyakran cicizik(2 éves), sok cikket, fórumot olvastam ezzel kapcsolatban, hogy ilyen esetben nehezebben jön össze a tesó.

Igazából az érdekelne, hogy akiknél a második gyerkőc szintén nehezebben jött össze, ott kiderült végül, hogy miért, vagy esetleg volt valami praktika ami bevált és segítette a fogantatást(én jelenleg tiszta méhpempőt fogyasztok, bár ezzel is megoszlanak a nézetek)?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 14. 22:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
A kolléganőmnek sem jött, átjárhatósági vizsgálat után össze is jött nekik. El volt záródva a petevezeték.
2021. okt. 14. 22:19
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Későbbre tolódott a peteérésem. Mensim előtt 1 héttel volt valamiért. Ovu teszttel derült ki, utána rögtön össze is jött fél év próbálkozás után. Ám kémiai terhesség lett a vége, de következő hónapban megmaradt a baba. :)
2021. okt. 14. 22:33
 3/27 anonim ***** válasza:
52%
Elsőre összejött a kicsi is.
2021. okt. 14. 22:45
 4/27 anonim ***** válasza:
19%
Hát ne tömd 2 éves nagy gyerek szájába a csöcsöd és kész. Ti erre élveztek vagy mi?
2021. okt. 14. 23:22
 5/27 anonim ***** válasza:
24%

Te a 24+ honapos (2ev) gyereket szoptatod? Neha.. normalis vagy??? Ez mar nagyon gaz..

8~ honapos korig azokas esetleg 10~

(Van aki egyaltalan nem mert tapszerezi)-de oke ok bunt kovetnek a vilag ellen tudjuk. De 8-10 honap az idealis szoptatni.

Erre 24 honapig szoptatsz 😂😂 tudom eszik etelt..de minek adod oda neki pluszba ezt. Ez olyan mint amikor a majdnem ovis lassan 3 evest lattuk szoptatta az anyja.

Ha tehetne 20 eves koraig..

2021. okt. 15. 00:56
 6/27 anonim ***** válasza:
26%

2 èves tipegő szájába tömi a csöcseit mert "igényli" azért igènyli mert beletömöd a csöcsöd a gyerek arcába és közlöd a bunkókkal akik ebbe beleszólnak hogy te igenis 24 hónapon át szoptatni akarsz. Mert "igényli" a kisfiú..

Betegek vagytok ti....

2021. okt. 15. 00:59
 7/27 anonim ***** válasza:
93%
A szoptatás miatti magas prolactin szint rossz hatással van a termékenységre.
2021. okt. 15. 01:24
 8/27 anonim ***** válasza:
32%
Ált alsóig fogja szoptatni..🤦🤦
2021. okt. 15. 01:40
 9/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az igazán hozzáértő kommenteket!

Igazán empatikusak, megértőek és támogatóak vagytok, és ehhez csak gratulálni tudok, "szuper" munkát végeztek a szüleitek.

Persze ez így működik, megyek a gyerek után póló nélkül és addig erőszakoskodok amíg be nem kapja. Sőt még éjszaka is direkt felébresztem, mert amúgy sem szeretek nyugodtan aludni, na meg szegény gyereknek se legyen nyugta.

Szuper birka szellem, egyik beleköt és hopp, egyből jött még pár akinek szintén volt pár "kedves" mondata.

Nem lehetne, hogy ha esetleg nem tudsz normálisan, nem sértően válaszolni akkor csak csendben tovább görgetsz és nem gázolsz bele a másikba?

Szomorú, hogy arc és név nélkül mekkora hatalmat érzünk a kezünkben arra, hogy mást bántsunk.

2021. okt. 15. 04:49
 10/27 A kérdező kommentje:
Azt a pár hasznos kommentet köszönöm!
2021. okt. 15. 04:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!