Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Oligozospermiát állapítottak...

Oligozospermiát állapítottak meg a férjemnél, kinek milyen tapasztalatai vannak?

Figyelt kérdés

Ezen a portálon volt már kérdés ez ügyben, de aztán valahogyan a kérdést feltevők egy idő után már nem válaszolnak többé, pedig sokunknak olyan jól esne a tapasztalatcsere.

Mi most október elején megyünk vissza a második kör spermavizsgálatra, az első eredménye: 300.000/ml - tehát 1 millió sem.

Mindent bevetettünk ebben a három hónapban, Fer14, egészséges étrend, mozgás, semmi cigi. Igyekszem segíteni azokat, akik hasonló helyzetben vannak, igyekszem minden eredményről beszámolni, ha esetleg érdekelt a témám. Köszönöm azoknak, akik válaszolnak.

#gyerekvállalás #oligozoospermia #lombikot javasoltak kizárólag
2021. szept. 20. 14:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Progresszív motilitás mennyi volt nálatok? :)

16% a férjemnek, és 39% nem progresszív. Így összesen 55% a motilitás, de azt olvastam a progresszív motilitásnak kellene 32%-nak lennie :/

amúgy ezen kívül szuper értékeket kaptunk :)

2021. szept. 30. 15:53
 22/27 anonim ***** válasza:

21,nálunk 14%-ból 5% progresszív, és 9% nem progresszív.

1es

2021. szept. 30. 16:16
 23/27 anonim ***** válasza:
Nektek végül mi okozott sikert?
2021. szept. 30. 17:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Biztosan nem tudjuk, de korábbi hozzászólásokban leírtam, mit csináltunk.
2021. szept. 30. 18:49
 25/27 anonim ***** válasza:

Köszi Visszaolvastam🙂

Nálam fogorvosi vizsgálat megvolt, érzékeny volt 1 helyen de doki nem látott semmit és röntgenen se. Páromnak csak spermavizsgalat volt de lehet vérvétel se ártana bár mivel jó az eredmény nem hiszem hogy vágyik rá 😂 nem szereti a tűket😁

Jövő héttől heti 3-4x kondiba megy. Etkezesre is brutális módon odafigyel olyankor nem lehet ravenni hogy csaljon 😁 multivitamint szedett eddig az most fog elfogyni aztan most kondihoz ajánlott dolgait szedi majd. L-karnitint is, rakerdeztem 😂

Nagyon remélem hogy még idén jön a babuci 😊

Nekem a TSH-m kicsit magasabb volt augusztusban. Október végén lesz kontroll ha lejjebb ment akkor nem kell gyógyszer 🙂

2021. szept. 30. 19:05
 26/27 anonim ***** válasza:

Nekem egyik hónapban 2,5 volt, másikban 1,3. TSH mellett néztek neked T3, T4 és Anti TPO értéket is?

A D vitamin mindig nagyon jól jön, de mindkét félnek ;)

Akkor neked még nem sok vizsgálatod volt? Inzulin+cukor esetleg?

2021. szept. 30. 19:25
 27/27 anonim ***** válasza:

T3 és T4-et nem kért a doki😕 antiTPO eredményem hétfőn vagy kedden érkezett volna meg. Most találtam meg eeszt-n hogy most hétfőn kész lett 😁 9,6 IU/ml.

3. és 21. napi vérvételem jó volt. Évente nézetek teljes labort TSH-val. Mindig ref. Tartományon belül volt. De ugye most baba miatt alacsonyabb kellene😕

Várandós vitamint szedek jodmentes trimeszter. Előtte multivitamint. Mellé most szerves szelént javasolt a doki a PM-re és inofolic.

2021. szept. 30. 21:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!