42 évesen 3 korábbi spontán teherbeeséssel szerintetek mennyi esélye lehet újabb babával áldott állapotba kerülni? Ki mit szedett, amitől úgy érzi gyorsabban összejött a babóca? Főleg 40+-os anyukák válaszát várom nagyon! :)
Minden érdekel, táplálékkiegészítő, alternatív módszerek stb...
Korábban egy kivételével mindegyik terhességhez kellett progeszteronpótlás. Volt egy orvos (nyugdíjas már), aki az ovuláció után szedetett velem progeszteront é az első hónapban azonnal összejött a kislányom. Most azt mondja az orvosom, h ilyen nincs, a pozitív teszt után adhat csak progeszteronpótlást....
És ha az ötödiket szülnéd 50 évesen, akkor szerinted még az is oké lenne?
Vagy hol itt a párhuzam?
Az itteni keserű válaszolóktól kérdem hogy amiket itt elmondtak a kérdezőnekazokat a való életben is mernék mondani egy anyukának ráadásul ugyanígy megfogalmazva? Persze itt név nélkül lehet kötekedni...
20-as miért is baj ez neked? 42 évesen még bőven belefér...és ha 50?
Nem tudom az miért baj ha valakinek nyugdíjas az anyja amikor diplomazik. Anyukám nyugdíjas volt mikor befejeztem az egyetemet. Már 12 éve dolgozom, vannak nekem is gyerekeim. Anyám el és virul.
Az jobb, nem, hogy kolléganőm velem egyidős (40), van két lánya és egy unokája, a lányai és az unokaja is vele el. Hát ez sokkal jobb. Szeretnék én is 30as nagymama lenni.. ja nem.
22-es... nagyon értelmes kérdés. Nincs parhuzam. Annyi van, h egy női szervezet mar tudja milyen teherbe esni, jobban működik egy többedik terhesség, mint az első. 42 évesen kezdeni a szüleseket vagy befejezni nagyon nem mindegy!! En már 45 évesen sem szülnék. Honnan jött ez az 50???
Edesanyám 39 evesen szülte a hugomat, 2 tesóm van, ő lett neki az utolsó. Őt megfiatalitotta az akkoriban pláne NAGYON kesoinek szamító szülés. Most 69 éves, 10-et sima letagadhat. Az unokákkal focizik, mindenben benne van, nem erzi es nem is mutatja, h "oregecske"..... Miből indul, aki kb. temet egy 68-70 evest?!De tovabbra is az a kérdés, h milyen tippek vannak... de sajnos úgy látom, hogy jobbara szociologusok és filozófusok jarnak erre..... 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!