42 évesen 3 korábbi spontán teherbeeséssel szerintetek mennyi esélye lehet újabb babával áldott állapotba kerülni? Ki mit szedett, amitől úgy érzi gyorsabban összejött a babóca? Főleg 40+-os anyukák válaszát várom nagyon! :)
Minden érdekel, táplálékkiegészítő, alternatív módszerek stb...
Korábban egy kivételével mindegyik terhességhez kellett progeszteronpótlás. Volt egy orvos (nyugdíjas már), aki az ovuláció után szedetett velem progeszteront é az első hónapban azonnal összejött a kislányom. Most azt mondja az orvosom, h ilyen nincs, a pozitív teszt után adhat csak progeszteronpótlást....
42 évesen légyszi ne szedj semmit.
Annak a gyereknek szülő kell, sokáig.
3 egyébként is bőven sok, a Föld haldoklik
2., Nem nem én vagyok az!!! :D
Egyébként meg várom még az értelmes hozzászólásokat!
Szia! Én csak akkor kaptam progit, amikor már volt szívhang is, nem volt gond.
Én femibion 0-t szednék a helyedben. Nagyon nem tudsz ennél többet tenni. Számíts rá, hogy lehet, hogy várni kell kicsit, ennyi idősen nincs már minden hónapban peteérés.
Nem vagy még idős egyáltalán a szüléshez, ne foglalkozz az irigyekkel :)
Értelmes válasz... kinek mi az.
42 évesen unoka való lassan, nem gyerek.
6
Mire irigyek? Arra hogy ők is 42 évesen akarnak teherbe esni vagy mi?
Ugyan én 38 évesen estem teherbe a második babámmal, de én peteérést követően kezdtem el a progeszteront. Rendben is volt a terhességem, 3 hét múlva lesz 1 éves a kislányom.
Sok sikert!
"42 évesen unoka való lassan..."
Van ilyen réteg valóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!