Mennyi ideje szedtétek a Bromocriptin-Richter tablettát, mire összejött a baba és a terhesség alatt mikor hagytátok abba?
1 hónapig szedtem, aztán úgy voltam vele, hogy én nem vállalom tovább lesz ami lesz. Szinte minden nap fájt a fejem, hányingerem volt, szédültem, egyszer annyira, hogy elestem, és bevertem a fejem. Agyrázkódás meg kórház lett belőle, és a hajam fele kihullott tőle. Konkrétan kendőt kellett használnom a fejemre, mint aki kemoterápiás kezelésre jár, durva szinten megkopaszodtam nő létemre ettől a szartól.
A doki csak annyit mondott vállat rándítva, hogy vannak akik rosszabbul reagálnak, szedjem tovább ha gyereket akarok. Legközelebb lehet, hogy nem úsztam volna meg ennyivel, és úgy verem be a pár szál hajas fejem, hogy meghalok. Hát EZT azért nem.
Úgy döntöttem abbahagyom, miután letettem a gyógyszert, elkezdtem hajvitamint szedni, ricinusolajos hajpakolással együtt, és rendbe jött a hajam szerencsére, visszanőtt. A szédüléseim is elmúltak. SOHA TÖBBET! Utólag kiderült egyébként, hogy teljesen feleslegesen írta fel a doki, nem segített volna, mert más bajom is van.
Szia!
7 hónap próbálkozás után csináltatott az orvosom hormonra vérvételt.A gyógyszert 3 hónapig szedtem és összejött a baba!Azt hozzáteszem hogy mire gyogyszert kaptam teljesen rágörcsöltem a baba témára ami jobb lett kicsit amikor kiderült h miért nem jött össze a baba de nem mult el teljesen!Végül abban a honapban jött össze amikor egyáltalán nem volt idöm foglalkozni a baba témával a legnagyobb nyugalommal vártam h megjöjjön a menzeszem de összejött a baba 😃 A lányeg h szedd a gyogyszert de probálj nem rágörcsölni a dologra!Remélem hamar összejön a baba nálatok!
3. vagyok. Nem jött össze, ez nem egy olyan happy end sztori:), nekem màs bajom is van, nem csak a prolaktin, ezért nem volt értelme szedni ezt a cuccot sajnos. Mivel a többi bajom sem javul. Meg ugye nagyon rosszul is reagàltam rà. Ritkàbban, de előfordul ez is. Bàr a doki hozzààllàsa se volt semmi.......És amúgy ő magànorvos. Soha többet nem mentem hozzà.
Megmondom őszintén, mi màr nem foglalkozunk ezzel a dologgal. Ezt sok ismerősünk nem érti meg,( hogy miért nem próbàlkozunk tovàbb) de ők nem is mentek àt azon amin én. 2 év csalódàs, meg ez az egész kàlvària elég volt egy életre a gyógyszerekből, ennyi utàn elengedtük azt, hogy legyen gyerekünk. Nem görcsölünk rajta, csak élvezzük az életet és a védekezèsmentes szexet. 4 éve döntöttük el végleg, hogy hagyjuk a dolgot.
Ez az egész megtanított arra, hogy ne akarjak mindenàron valamit amit nem nekem szànt a sors. :) Oka biztos van, de nem akarom fejtegetni, csak elfogadtam és tovàbbléptem:) Mindketten ezt tettük, a férjem is. Az erőltetés egyszerűen nem mindenkinek vàlik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!