A párommal 3-éve élünk együtt. Nem védekezünk mégsem jön a baba. Nőgyógyászaton azt mondták, hogy petefészek cisztám és hátrahajló méhem van. Van olyan itt aki hasonló problémákkal küszködött mégis összejött a kicsike, és ha igen mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 22:08
1/10 anonim válasza:
Szinten igy jartam de 7 honap probalkozas utan derult ki. A ciszták nekem azert lettek, mert nem volt rendes peteeresem. Kaptam ra clostit és 2 hónappal kesobb pozi lett a teszt. Az a baba elment. De aztan rogton ujra terhes lettem. A cisztákkal van a gond. A hátrahajlo meh semmiben sem akadaly. Nekemis van es a 2.baba gond nelkul jott a 3.hónapban
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
menj el egy endokrinológushoz,a pco,ami valszeg neked van,gyakori oka a meddőségnek,van rá kezelés,ne a csodára várj!
4/10 anonim válasza:
Ki kellene fejtened, ert ondjuk egy darab ciszta és a hátrahajló méh önmagábannem meddőségi ok.
5/10 A kérdező kommentje:
3-válaszadónak.Igen sajnos PCO.
2017. jún. 3. 08:43
6/10 anonim válasza:
akkor? kapsz rá gyógyszert? tartod a speciális diétát? sportolsz?
7/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta a dokim várjunk és majd menjek vissza kontrollra.
2017. jún. 3. 09:36
8/10 Manka68 válasza:
Nincs értelme várni, a PCOS magától nem fog elmúlni, sőt egyre rosszabb lesz. A kezeletlen POS pedig nem csak a teherbe esést akadályozhatja meg, hanem vetélést is okozhat. Ha szeretnéd magatokat ettől megkímélni, endokrinológust keress. A hármas kezeléssel már jó esélyeitek lesznek a babára.
9/10 anonim válasza:
a nőgyógyászok lófülét se értenek ehhez.
Ez endokriológiai probléma,amivel endokrinológushoz kell menni.
10/10 anonim válasza:
Ugyanaz ugyanez volt. Aztán megtaláltam a Lavylt. Sokan szidják, hogy kamu. Hat nekem egy hónap után megjött a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!