Lelkileg ti hogy bírjátok, hogy nem sikerül?
Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk, eddig veteltem szültem, veteltem majd megint szültem de a 3. Baba sehogy sem akar jönni. Mar annyit küzdöttem a 2 babákat is, hogy nem bírom. Elfáradtam, nem akarom feladni de lelkileg teljesen ki vagyok...természetesen mindenki terhes lesz meg stb csak nálunk nem sikerül..próbálom elterelni a gondolataimat de sokszor nem sikerül.2021. aug. 6. 23:48
11/19 anonim válasza:
Én őszintén szólva örülök neki, hogy nem sikerül könnyen a gyerek. Már van annyi, amennyit szerettünk volna. Nem szeretnék nyolcat szülni, mint anyukám. Vagy egyik nővérem, akire elég ránézni és már terhes. Vallásosak vagyunk, nálunk a védekezési lehetőségek korlátozottak, az abortusz pedig elfogadhatatlan. Úgyis azért megy a cincogás állandóan, hogy fogy a magyar, meg úgy általában az európai. Annyira nem nyomják meg az összlétszámot az ilyen nagycsaládok.
12/19 anonim válasza:
Már van egy gyermekem,12éves.
Nagyon szeretnénk még 1 gyereket,1 éve próbálkozunk,ezalatt vetélés miatt kimaradt pár hónap.
Minden hónap új esély,nincs más választás mint nem feladni!
Sokszor képzelem el,hogy sikerült és terhes vagyok és ez ad reményt!
Kitartás!
13/19 anonim válasza:
Te 11es, te egy igazi idióta vagy... 🤦😅
14/19 anonim válasza:
Hogy lenne már mindegy h első vagy x.??? Ezt remélem nem gondoljátok komolyan... Nyilván nem tehet senki arról, h van akinek hamar összejön más meg hiába várja. De két gyerek után idejönni "sìrni", szerintem baromira szánalmas.
15/19 A kérdező kommentje:
Ezek a hozzaszolasok h nem egészséges hogy vki 3. Meg 4. Gyerekre vágyik és nehezen dolgozza fel h nem sikerül ezt hagyjátok mert én jelenleg pszichologushoz is járok és ő is megerősített abban hogy teljesen normális h hiányt érzek meg kudarcot. Szóval ti nem vagytok pszichológusok uh ne diagnosztizaljatok h mi nem egészséges. Minden ember más minden ember másképp érez és máshogy éli meg a szenvedéseket
2021. aug. 13. 10:05
16/19 anonim válasza:
15.Szenvedéseket...örülj legalább annak hogy 2 gyereked van másnak 1 se lehet.És nem kell ehhez orvos hogy valaki megmondja hogy nem egészséges mivel tényleg nem az..legalább a2 másik gyerekre gondolj vagy ők már nem érnek semmit hogy nincs 3.?
17/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Itt van még egy furcsa szerzet... Nekem is 3 gyermekem van. 3 kisfiú. Az első gyermekemet a terhesség legvégén 37 hetesen orvosi műhiba miatt vesztettük el, makk egészséges kislány volt. Kihevertem valamennyire, aztán jöttek sorban a fiúk. Imádom őket, ők az életem, DE egy ideje minden hónapban csalódás, ha elkezd fájni a hasam, amikor nem várom... Primitív dolog valakinek nekiállni, akiről semmit sem tudsz és nőként, anyaként(!) szemrebbenés és szégyenérzet nélkül leidiótázni, mert nem szégyelli magát, hogy még gyermekre vágyik, mikor már van neki! Szerintem keress hasonló helyzetben lévőket, akik toleránsak, emplatikusak és nem rakják fel a régi lemezt minduntalan... Itt csak mélyebb sebeket kapsz, felzaklatnak, ez rajtad most igazán nem segít. Ne tedd ki magad ennek, tök felesleges!
18/19 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nagyon megdöbbentő amit írtál... ha nem veszed tolakodásnak megkérdezhetem, hogy az orvosi műhiba szülés közben történt vagy egy rutin vizsgálat közben? Sajnos egyre több orvosból abrandultam ki az utóbbi években. Már csak elvétve lehet talalkozni kompetens dokival, nem csak nőgyógyászat, hanem szinte minden területen... Nagyon kétségbeejtő :(
19/19 anonim válasza:
Mi még az elsőért küzdünk. Már, ha jó ismerősi körben szóba kerül akkor röhögve mondon, hogy á, nekem tuti nem lesz gyerekem úgyse.
Három elment, eltelt 11 év, trillió vizsgálat, gyógyszer...most még ráadásul egy lehetséges autoimmun betegséget is felfedezni véltek nálam....
Igazából már belül szilánkosra törtem a lelki fájdalomtól. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!