Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3 éve próbálkozunk és nem jön...

3 éve próbálkozunk és nem jön a baba.. Ti hogy bírjátok lelkileg??

Figyelt kérdés

Nyilván az összes unokatesom barátnőim kolléga nőm kismamák..

Akik tavaly házasodtak idén már abból is mind kismama. 😑

Nekünk miért nem jön össze??

Miért kell ennyit szenvednem? Én úgy érzem h nem bírom lelkileg.

Mikor meglátom őket nagy pocakkal boldogan egyszerűen darabokra törik a szívem.. 😌

Nem vagyok boldog és minden nap egyre rosszabb. 😪

2021. júl. 11. 21:56
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
73%
Nekunk se jon ossze 3 eve. A felesegem aranylag jol birja, neki az elozo kapcsolatabol van gyereke, nekem viszont nincs, de nagyon szeretnek. Mivel valoszinuleg nem is fog osszejonni, marad az orokbefogadas 😊
2021. júl. 11. 22:04
 2/35 anonim ***** válasza:
57%
Meg kell tanulnod (átmenetileg) gyerek nélkül is élvezni az életet és meglátni a szépet másban is. Keress új hobbit, köss új ismeretségeket, iratkozz be egy edzőterembe, ha eddig nem jártál, menjetek el a pároddal valahová. Egy új móka jól jön az életedbe ahogy elnézem. Nem fordulhatsz így be, attól még az élet megy tovább, hogy nincs gyereked. Ha majd lesz mit mutatsz fel neki erről a pár évről? A sírást? Töltsd meg örömmel az életedet. Drukkolok, hogy mielőbb megtaláld a boldogságodat.
2021. júl. 11. 22:05
 3/35 anonim ***** válasza:
18%
Házaspárként kaphattok örökbe gyereket.
2021. júl. 11. 22:10
 4/35 anonim ***** válasza:
84%
Orvosnál voltatok?
2021. júl. 11. 22:19
 5/35 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem még sosem jutott eszükbe...

(szarkazmus)

2021. júl. 11. 22:22
 6/35 anonim ***** válasza:
0%
Hmmmm...nem mondod 🤔🤔🤔
2021. júl. 11. 22:27
 7/35 anonim ***** válasza:
22%

"Nyilván az összes unokatesom barátnőim kolléga nőm kismamák..

Nekünk miért nem jön össze??"

Na nekem mondjuk itt nagyon összeáll a kép: nyilvánvalóan a környezeti nyomásra akarsz elsősorban szülni. Persze lehet, hogy akarsz is, de ez nem verseny. Nem viheted vásárra a méhedet csak azért, hogy megfelelj a társadalmi elvárásoknak... az eredmény egy ember lesz, akiért felelősséggel tartozol, és el kell tartanod, felnevelned, amivel a drágalátos kollégáid, rokonaid nem fognak foglalkozni.

Ne haragudj kérdező, de rettenetes a hozzáállásod, nem csoda, hogy ilyen görcsös szervezetben nem akar egy baba se megmaradni. Ha változtatsz a hozzáállásodon, akkor lehet előbb fogsz teherbe esni.

2021. júl. 11. 22:34
 8/35 anonim ***** válasza:
70%
Milyen vizsgalatokon vagy tul? Es a parod?
2021. júl. 11. 22:35
 9/35 anonim válasza:
0%
azt meg kell szülni,nem úgy van hogy egyszercsak belép az ajtón
2021. júl. 11. 22:40
 10/35 anonim ***** válasza:
89%

Voltatok kivizsgáláson? Csak bátorítani tudlak, hogy menjetek el, mert már az is megkönnyebbülés, hogy tudod tettetek valami lépést a cél felé, és ha kiderül a probléma, azt lehet kezelni.

Nálunk több hátráltató tényező is volt mindkét oldalon, azt mondták 2 év után, hogy lombikot javasolnak. Mi először máshogy próbáltuk megközelíteni, és csak a legeslegvégére hagyni ezt a lehetőséget. Életmód változtatástól kezdve ovu teszteken át a speciális síkosítóig mindent próbáltunk: pszichológus, természet gyógyász, közös imádkozás, költözés, munkahely váltás, vitaminok és már kilátásba helyezett kisebb műtéti beavatkozás. Végül 3,5 év után spontán összejött. 💝

Nagyon nehéz volt az az időszak, úgyhogy átérzem a helyzeted. Körülöttem is mindenki kismama volt, meg a nálam 5-10 évvel fiatalabb kolléganőim már a másodikat szülték. De nem szabad feladni. Én egyszerűen tudtam, hogy egyszer nekünk is lesz, nem lettem volna képes lemondani róla.

2021. júl. 11. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!