3 éve próbálkozunk és nem jön a baba.. Ti hogy bírjátok lelkileg??
Nyilván az összes unokatesom barátnőim kolléga nőm kismamák..
Akik tavaly házasodtak idén már abból is mind kismama. 😑
Nekünk miért nem jön össze??
Miért kell ennyit szenvednem? Én úgy érzem h nem bírom lelkileg.
Mikor meglátom őket nagy pocakkal boldogan egyszerűen darabokra törik a szívem.. 😌
Nem vagyok boldog és minden nap egyre rosszabb. 😪
Szerintem még sosem jutott eszükbe...
(szarkazmus)
"Nyilván az összes unokatesom barátnőim kolléga nőm kismamák..
Nekünk miért nem jön össze??"
Na nekem mondjuk itt nagyon összeáll a kép: nyilvánvalóan a környezeti nyomásra akarsz elsősorban szülni. Persze lehet, hogy akarsz is, de ez nem verseny. Nem viheted vásárra a méhedet csak azért, hogy megfelelj a társadalmi elvárásoknak... az eredmény egy ember lesz, akiért felelősséggel tartozol, és el kell tartanod, felnevelned, amivel a drágalátos kollégáid, rokonaid nem fognak foglalkozni.
Ne haragudj kérdező, de rettenetes a hozzáállásod, nem csoda, hogy ilyen görcsös szervezetben nem akar egy baba se megmaradni. Ha változtatsz a hozzáállásodon, akkor lehet előbb fogsz teherbe esni.
Voltatok kivizsgáláson? Csak bátorítani tudlak, hogy menjetek el, mert már az is megkönnyebbülés, hogy tudod tettetek valami lépést a cél felé, és ha kiderül a probléma, azt lehet kezelni.
Nálunk több hátráltató tényező is volt mindkét oldalon, azt mondták 2 év után, hogy lombikot javasolnak. Mi először máshogy próbáltuk megközelíteni, és csak a legeslegvégére hagyni ezt a lehetőséget. Életmód változtatástól kezdve ovu teszteken át a speciális síkosítóig mindent próbáltunk: pszichológus, természet gyógyász, közös imádkozás, költözés, munkahely váltás, vitaminok és már kilátásba helyezett kisebb műtéti beavatkozás. Végül 3,5 év után spontán összejött. 💝
Nagyon nehéz volt az az időszak, úgyhogy átérzem a helyzeted. Körülöttem is mindenki kismama volt, meg a nálam 5-10 évvel fiatalabb kolléganőim már a másodikat szülték. De nem szabad feladni. Én egyszerűen tudtam, hogy egyszer nekünk is lesz, nem lettem volna képes lemondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!