Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3 éve próbálkozunk és nem jön...

3 éve próbálkozunk és nem jön a baba.. Ti hogy bírjátok lelkileg??

Figyelt kérdés

Nyilván az összes unokatesom barátnőim kolléga nőm kismamák..

Akik tavaly házasodtak idén már abból is mind kismama. 😑

Nekünk miért nem jön össze??

Miért kell ennyit szenvednem? Én úgy érzem h nem bírom lelkileg.

Mikor meglátom őket nagy pocakkal boldogan egyszerűen darabokra törik a szívem.. 😌

Nem vagyok boldog és minden nap egyre rosszabb. 😪

2021. júl. 11. 21:56
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
25%

7-es miért lett lepontozva hisz ez is részben oka lehet ennek..

it nagyon pontoznak valamiért

2021. júl. 11. 23:08
 12/35 anonim ***** válasza:
55%
11: mert ide sírni jött és nem a megoldásért. Az sajnos senkit se érdekel. Az emberek előbb panaszkodnak, minthogy tegyenek a gond ellen, előbb sértődnek meg. Köszi az egyetértést, de sajnos ettől nem változik a lepontozók hozzáállása :/
2021. júl. 11. 23:26
 13/35 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem nem szabad ennyire rágörcsölni.

Egyébként bár anyámék lettek volna ilyen helyzetben annó. 8 gyereket a világra szarni, mert elvakult hívők. Akinek meg való gyerek, annak nem sikerül.

2021. júl. 12. 13:06
 14/35 A kérdező kommentje:

Igen természetesen voltunk kivizsgáláson..

Férfi oldalon volt kis probléma amit 1 év alatt vitaminnal sikerült helyrehozni.. 😊

Időpontunk is megvan a lombikkal de az orvos tanácsára mivel a férjem eredménye helyre jött igy próbálkozzunk pár hónapot és hátha összejön természetesen..

De én annyira nem hiszek benne.. 😑😑

Megy az idő és semmi eredmény.. 🙄

Látni más boldogságát örömét h nemsoká család lesznek és nekünk nem adatik meg ez rettentő érzés!!

Mindenünk megvan csak azt amit szeretnénk az nem sikerül!

2021. júl. 13. 15:40
 15/35 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek. Sokszor vagyok ugyanebben a hullámvölgyben, bár csak másfél év után. Rengeteg vizsgálat, 6 stimulálás, 1 inszem után elvesztettem a hitemet és a lendületet is Talán majd újra belevágunk még egy körbe, vagy egy csehországi lombikba. A korunk miatt nagyon nem is érünk rá.
2021. júl. 14. 10:53
 16/35 cSAKiVáncsiVagyok válasza:
0%
Szivesen bevállalom és össze hozzok neked egy kis lurkot dobj egy privit
2021. júl. 14. 20:48
 17/35 anonim ***** válasza:
Mit szedsz jelenleg? Milyen a testsulyod? Gynex csepp, mehpempo, inofolic segitett nekunk.
2021. júl. 14. 21:55
 18/35 A kérdező kommentje:

Femibion

Omega3

D vitamin

C vitamin

88 kg vagyok

2021. júl. 14. 22:05
 19/35 anonim ***** válasza:
Probalj meg sportolni, egyreszt eltereli a fokuszt, masreszt onbizalmat ad, normalizalja a testsulyod es ha anyagilag belefer, probald ki amiket irtam. En ezeken kivul lefogytam normal sulyomra es csinaltam egy hormonvizsgalatot,kiderult h egekben a tsh-m, rendeztuk teherbeesos szintre egy endokrinologussal, reggelente szedek ra egy bogyot. Fenti infokkal (#17) tavaly egy ketszer vetelt ismerosom lett varandos, iden szult. Probald ki, semmi garancia, de ezeket meg nem probaltad. 🤞
2021. júl. 15. 03:34
 20/35 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 éve nem jön a baba. Eleinte én is nagyon rátresszeltem, aztán elegem lett és elmentem egy családállításra. Valaki hisz benne, valaki nem. Tulajdonképpen nekem mindegy, hogy hogy érte el a kívánt hatást, de nekem bevált. Nagyon intenzív volt az egész, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rám, de konkréten teljesen megnyugodtam tőle...

már nem akadok ki havonta a baba miatt, sokkal nyugodtabb vagyok.

Egy valamitől félek kicsit: az újabb terhességbejelentésektől...

És ami még nagyon zavar, bármennyire is nyugodt vagyok, amikor anyósom elkezdi felhozni a témát, és konkrétan erőlteti a lombikot!

Ilyenkor mindig a korommal jön, hogy 35 éves vagyok, és szerinte ebben a korban már nem nagyon jöhet össze spontán a gyermek, meg szerinte nem is szeretnénk igazán azt a gyereket, mert akkor már bevállaltuk volna a lombikot.

Meg hogy a rokonoknak is lombik gyerekük van (hozzáteszem azt is nemrég tudták meg, mert mindig csak azt mondták, hogy kis segítséggel jöttek össze az ikrek)...magyarán: titkolták...

Ez úgy gondolom sok mindent megmagyaráz...

Sokan nem szívesen beszélnek erről.

Én személy szerinte egyelőre nem tudnám elfogadni ezt a lehetőséget, mert testem-lelkem elutasítja....

és tulajdonképpen valahol igaza van anyósnak abban, hogy ennyire nem akarom.

Igen...ha ez az ára akkor tényleg nem akarom még annyira kétségbeesetten.

A családállítás óta már nem érzem annyira az idő sürgető érzését...

A gyermek nagyon szép dolog, de mellette rengeteg felelősséggel is jár..

Talán tényleg nem vagyok erre még készen...

Próbálj meg te is lelki irányban is kutakodni.

2021. júl. 17. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!