3 éve próbálkozunk és nem jön a baba.. Ti hogy bírjátok lelkileg??
Nyilván az összes unokatesom barátnőim kolléga nőm kismamák..
Akik tavaly házasodtak idén már abból is mind kismama. 😑
Nekünk miért nem jön össze??
Miért kell ennyit szenvednem? Én úgy érzem h nem bírom lelkileg.
Mikor meglátom őket nagy pocakkal boldogan egyszerűen darabokra törik a szívem.. 😌
Nem vagyok boldog és minden nap egyre rosszabb. 😪
7-es miért lett lepontozva hisz ez is részben oka lehet ennek..
it nagyon pontoznak valamiért
Szerintem nem szabad ennyire rágörcsölni.
Egyébként bár anyámék lettek volna ilyen helyzetben annó. 8 gyereket a világra szarni, mert elvakult hívők. Akinek meg való gyerek, annak nem sikerül.
Igen természetesen voltunk kivizsgáláson..
Férfi oldalon volt kis probléma amit 1 év alatt vitaminnal sikerült helyrehozni.. 😊
Időpontunk is megvan a lombikkal de az orvos tanácsára mivel a férjem eredménye helyre jött igy próbálkozzunk pár hónapot és hátha összejön természetesen..
De én annyira nem hiszek benne.. 😑😑
Megy az idő és semmi eredmény.. 🙄
Látni más boldogságát örömét h nemsoká család lesznek és nekünk nem adatik meg ez rettentő érzés!!
Mindenünk megvan csak azt amit szeretnénk az nem sikerül!
Femibion
Omega3
D vitamin
C vitamin
88 kg vagyok
Nekünk 2 éve nem jön a baba. Eleinte én is nagyon rátresszeltem, aztán elegem lett és elmentem egy családállításra. Valaki hisz benne, valaki nem. Tulajdonképpen nekem mindegy, hogy hogy érte el a kívánt hatást, de nekem bevált. Nagyon intenzív volt az egész, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rám, de konkréten teljesen megnyugodtam tőle...
már nem akadok ki havonta a baba miatt, sokkal nyugodtabb vagyok.
Egy valamitől félek kicsit: az újabb terhességbejelentésektől...
És ami még nagyon zavar, bármennyire is nyugodt vagyok, amikor anyósom elkezdi felhozni a témát, és konkrétan erőlteti a lombikot!
Ilyenkor mindig a korommal jön, hogy 35 éves vagyok, és szerinte ebben a korban már nem nagyon jöhet össze spontán a gyermek, meg szerinte nem is szeretnénk igazán azt a gyereket, mert akkor már bevállaltuk volna a lombikot.
Meg hogy a rokonoknak is lombik gyerekük van (hozzáteszem azt is nemrég tudták meg, mert mindig csak azt mondták, hogy kis segítséggel jöttek össze az ikrek)...magyarán: titkolták...
Ez úgy gondolom sok mindent megmagyaráz...
Sokan nem szívesen beszélnek erről.
Én személy szerinte egyelőre nem tudnám elfogadni ezt a lehetőséget, mert testem-lelkem elutasítja....
és tulajdonképpen valahol igaza van anyósnak abban, hogy ennyire nem akarom.
Igen...ha ez az ára akkor tényleg nem akarom még annyira kétségbeesetten.
A családállítás óta már nem érzem annyira az idő sürgető érzését...
A gyermek nagyon szép dolog, de mellette rengeteg felelősséggel is jár..
Talán tényleg nem vagyok erre még készen...
Próbálj meg te is lelki irányban is kutakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!