Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lelkileg ti hogy bírjátok,...

Lelkileg ti hogy bírjátok, hogy nem sikerül?

Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk, eddig veteltem szültem, veteltem majd megint szültem de a 3. Baba sehogy sem akar jönni. Mar annyit küzdöttem a 2 babákat is, hogy nem bírom. Elfáradtam, nem akarom feladni de lelkileg teljesen ki vagyok...természetesen mindenki terhes lesz meg stb csak nálunk nem sikerül..próbálom elterelni a gondolataimat de sokszor nem sikerül.
2021. aug. 6. 23:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Akkor gondolj bele, milyen lehet annak, akinek egy sincs. Azért neked van 2 gyereked, szerintem lenne mivel elterelni a gondolataid...Keress új hobbit, kirándulj, foglalkozz többet a kettővel...
2021. aug. 6. 23:51
 2/19 A kérdező kommentje:
Rengeteget foglalkozom velük. Ettől még szenvedek lelkileg. És azt is tudom milyen az ha nincs baba egyáltalán hisz voltam ilyen cipőben. Ettől még nehezen elem meg. Hol van az megirva hogy ha van gyereked akkor el kell fogadni h nem lehet több és ha nem jön össze akkor az nem fájhat? Igen is fáj! Ezt az érzést nem tudom kizarni... pont ez a bajom. A hozzaszolasoddal nem segitesz
2021. aug. 6. 23:58
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Van 2 gyereked, ez bőven elég, sőt az 1 is álom sokaknak. Engedd el az egészet, és jön, ha akar, ha meg nem, akkor kivizsgálás.
2021. aug. 7. 00:00
 4/19 anonim ***** válasza:
31%

Jézusom, ne hallgass ezekre..... Akinek potyog, el sem tudja képzelni, milyen lelki teher, ha nem sikerül a baba. Teljesen mindegy, hogy első vagy tizedik. Lélekben van még egy gyereked, akit nem tudsz megismerni.

Basszus, a vaknak se mondjuk, hogy de hát örüljön hogy hall, mert más meg süket....

Egyébként a hobbi keresése nem rossz ötlet, de nem azon az egyszerű módon, ahogy itt az előző válaszolók elképzelik...

2021. aug. 7. 00:08
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
4 Nem, nem normalis, hogy van mar ket gyereke, es ő most lelkibeteg lett, mert a harmadik nem akar jonni. Majd jon, ha akar. Ha meg nem, akkor nem. Van ket gyermeked, akiket szerethetsz. Nekem is van ismerosom, akinek egysem jott ossze. Eskuszom nem ertem a problemadat. Oke, nagy csaladot akarsz, harom gyereket, de engedd el. Ha akar, akkor majd jon. 1 ev mulva, 2, vagy 5 ev mulva. Ne a gyerek csinalasra fokuszalj, hanem a meglevo gyerekeidre, mert ti mar igyis egy csalad vagytok. Ne add be, hogy nem veszik eszre rajtad a gyerekeid a feszkot. Ne baxd el az o gyerekkorukat.
2021. aug. 7. 00:20
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Én olyan helyzetben vagyok, mint a kérdező, mégsem élem meg tragédiaként. 3 gyereket terveztünk. Amikor a 2. nem jött nagyon sokáig, nagyon kétségbe estem, nem számítottam rá, hogy ez nem úgy sikerül, ahogy én azt kitaláltam. Megfogadtam magamnak, hogy ha a 2. összejön, akkor én nem leszek amiatt padlón, hogy "csak" 2 van. Nem minden úgy alakul az életben, ahogy szertnénk és nagyon hálás vagyok a 2 egészséges gyerekemért! Sőt, rengeteg előnye van, az 1-2 gyerekes családoknak, a hárommal szemben, sőt...
2021. aug. 7. 00:51
 7/19 anonim ***** válasza:
40%

Attól, hogy van 3 gyerekem, nem tehetek arról, hogy másnak 1 sincs, és ha nekem lesz 4. nem másét venném el.

Igen örülök, hogy van 3 egészséges gyerekem, de valamiért úgy érzem 4-el lenne teljes a kép.

Én a korom miatt is próbálom elengedni, de hiába döntöm el minden ovu után, hogy na jó ha nem sikerült akkor, hagyom, vagy missed után, de rá pár nap és újra minden vágyam, hogy legyen.

2021. aug. 7. 00:55
 8/19 anonim ***** válasza:
82%

7 Ezzel csak az a problema, hogy innen esik át sok túlkoros szülő a ló túloldalára. Amint kirepült egy gyerek, vagy iskolaba, vagy a nagybetus eletbe, anyuka élete kifakul, es csak szuli meg szuli a gyerekeket, mert semmi mas elete nincs, csak a gyerekneveles. En is ismerek olyan not, aki 45 evesen mar a hatodikat szulte. De ha nem lenne ennyi eves, garantalom meg szulne 10-et, csak hogy lekosse magat mindig valamivel.

7, tudjuk, hogy nem maset venned el. De rohadtul nem egeszseges, hogy 3 gyerek mellett is minden honapban csak arra gondolsz, hogy teherbe ess, aztan meg menstruacio kornyeken jon az aggdalom, depi, erzelmi hullámvasút. Es nem hiszem, hogy ezt az egesz csalad, kicsitol nagyig ne venne eszre. Talan a pillanatnak kellene elni az eddigi 3 gyerekeddel, es nem arra acsingozni, ami nincs, es amire nem is vagy befolyassal.

2021. aug. 7. 01:10
 9/19 anonim ***** válasza:
44%
Nekem csak 5. Hónapra jött a 3. (Még egyben vagyunk bár 39. Hetet túlleptük) viszont elején én is megkaptam az “örülj, hogy van kettő” szlogent. Baromira idegesítő. Amúgy nekünk akkor jött össze mikor novemberben úgy álltam a témához, hogy úgyis megint jön ez a korona hullám most lehet jobb is, hogy nem jön és elengedem magam. Naná, hogy akkor jött össze. Amúgy nekem a doki a Premens kapszulát írta fel, érdekes az első hónapban összejött pedig semmi menstruációs zavarom nem volt.
2021. aug. 7. 01:58
 10/19 anonim ***** válasza:
26%
Mi az elsőre vártunk nagyon sokat (kicsit több, mint 6 évet)… nagy családot terveztünk, így ez az álmunk is szertefoszlott, mert én 30 után már semmiképpen sem akartam szülni, de így az elsőnél 27 éves voltam. Változó volt, hogy hogyan viseltük, hol jobban, hol rosszabbul, néha örültünk, hogy ketten vagyunk, néha meg bírtam volna folytani minden terhes nőt, akit láttam (mintha lett volna közük hozzánk szegényeknek 😄). Idő közben elértük a korhatáromat, 3 gyermekünk lett végül. Bármit megadnék egy negyedikért, de nem fér bele, így a meglévőkre koncentrálunk. Ez van. 🤷🏼‍♀️
2021. aug. 7. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!