Petevezeték átjárhatósági műtét menete?
A petevezeték átjárhatóságát több féle módon is lehet ellenőrizni .
Hsg : huvelyen keresztül röntgen segítségével általában tb/n ezt csinálják
Hycosy ugyanez csak ultrahangos és fájdalommentes (nekem ez volt )
Úgy tudom ez mindenhol fizetős .
És van amikor mutet , akkor vagy laparoscopia 2-3 pici lyuk az alhason , egynapos altatasos .
Általában ha más nem indokolja nincs cisztad vagy egyéb olyan dolog ami miatt úgy is műteni kell , akkor az első két opció .
Nekem nézték műtét közben is viszont nem azért műtöttek hogy ezt megnézzék hanem volt egy nagy Mioma .
Aztán csinaltattam hycosyt , az 2 perc volt kb . És egyáltalán nem fajt .
Nekem laparoscopos volt, altatásban.
Nem viselt meg különösebben, pár nap után,már olyan volt, mintha semmi sem történt volna.
Ennek a legjobb a diagnosztikus értéke, és ha találnak valamit, azonnal meg is tudják oldani.
2.vagyok
Nem gondolnám hogy bárhol mutetnek nevezik a HSG-t .
Valóban a laparoscopia a legjobb ilyen szempontból , viszont általában ezt el akarjak kerülni ha mód van rá.
Lombikhoz vagy inszemhez kell az atjarhatosagi ?
Szia! Közben annyi kiderült altatni fognak, ma megyek vizsgálatra emiatt illetve időpontot is ma kapok. Egyenlőre tényleg az átjárhatóságot vizsgáljuk ezután mi lesz meglátjuk.
2. vagyok
Nem lehet hogy méhtükrözés lesz ?
Azt is altatásban végzik , és átjárhatóság ellenőrzésére is alkalmazzák , hüvelyen keresztül vágás nélkül. ez egynapos vagy inkább félnapos.
Tb-n keresztül mész ? Kíváncsi vagyok mikorra kapsz időpontot.
kitartás !!
Akkor nagyon gyorsan túl leszel rajta :)
Majd írj hogy mi volt végül :) 🤞🏻🤞🏻
2.voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!