A facelle tesztek tévednek?
Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, mert eléggé el vagyok már keseredve. Kb 1 éve volt egy méhenkívüli ikerterhességem és eltávolították a jobb petevezetékemet. 2 éve próbálkozunk, de semmi. Viszont az elmúlt hónapokban voltak ilyen tesztjeim, de sajnos max 2 nap késéssel meg is jött. Az orvosommal konzultáltam és azt mondta, hogy fals a teszt és szerinte indítsuk el a lombikot. Én valahogy még is azt érzem, hogy ezekben a hónapokban tényleg volt valami. Szerintetek is átvertek ezek a tesztek? És nem vagyunk képesek összehozni a várvavárt csodánkat?
Szia!
Ez egy nagyon nagyon jó teszt. Bár én a csíkos változatát használom, azt jobban szeretem.
Nekem is időnként ilyenek a tesztjeim, nem minden hónapban, de előfordult aztán 1-2 nappal később megjött. Nagyon idegesített, ezért 2 hónappal ezelőtt elmentem egy vérvételre, mikor megint ilyen lett a tesztem. A HCG-m 8 lett.
Az orvos azt írta erre, hogy ezt hívják kémiai terhességnek. Megtermékenyül a petesejt, elkezd beágyazódni, de valószínűleg valami hibája van, ezért meg is áll a folyamat.
Mondhatja bárki, hogy ezért nincs értelme korábban tesztelni, pedig szerintem rengeteg infóhoz jut így az ember. Egyrészt tudom, hogy legalább az egyik petevezetékem átjárható, meg hogy legalább a megtermékenyülésig eljutunk.
Persze ettől még nem vagyunk sokkal előrébb, mert a végcél mégiscsak az lenne, hogy megmaradjon a terhesség és egészséges baba szülessen.
Szerintem sokáig ne húzd a dolgot, a kémiai terhességekből nem lesz babátok, egy idő után érdemes továbblépni.
12# köszönöm neked, hogy szántál rám időt, nagyon jó volt olvasni a soraid. Titkon egyébként ebben reménykedtem. De igazatok van el kell menni segítséget kérni, mert magunktól ez már nem megy.
14# volt amit szédszedtem és de ott volt. Még jobban látszott mint az üvegen keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!