A facelle tesztek tévednek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, mert eléggé el vagyok már keseredve. Kb 1 éve volt egy méhenkívüli ikerterhességem és eltávolították a jobb petevezetékemet. 2 éve próbálkozunk, de semmi. Viszont az elmúlt hónapokban voltak ilyen tesztjeim, de sajnos max 2 nap késéssel meg is jött. Az orvosommal konzultáltam és azt mondta, hogy fals a teszt és szerinte indítsuk el a lombikot. Én valahogy még is azt érzem, hogy ezekben a hónapokban tényleg volt valami. Szerintetek is átvertek ezek a tesztek? És nem vagyunk képesek összehozni a várvavárt csodánkat?

[link]

[link]

2021. márc. 26. 07:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Facelle teszt, ha nem voltam terhes egyértelmű negatív volt. Amikor terhes lettem, akkor pedig pozitív, ahogy teltek a napok, erősödött.
2021. márc. 26. 10:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez egy nagyon nagyon jó teszt. Bár én a csíkos változatát használom, azt jobban szeretem.

Nekem is időnként ilyenek a tesztjeim, nem minden hónapban, de előfordult aztán 1-2 nappal később megjött. Nagyon idegesített, ezért 2 hónappal ezelőtt elmentem egy vérvételre, mikor megint ilyen lett a tesztem. A HCG-m 8 lett.

Az orvos azt írta erre, hogy ezt hívják kémiai terhességnek. Megtermékenyül a petesejt, elkezd beágyazódni, de valószínűleg valami hibája van, ezért meg is áll a folyamat.

Mondhatja bárki, hogy ezért nincs értelme korábban tesztelni, pedig szerintem rengeteg infóhoz jut így az ember. Egyrészt tudom, hogy legalább az egyik petevezetékem átjárható, meg hogy legalább a megtermékenyülésig eljutunk.

Persze ettől még nem vagyunk sokkal előrébb, mert a végcél mégiscsak az lenne, hogy megmaradjon a terhesség és egészséges baba szülessen.

Szerintem sokáig ne húzd a dolgot, a kémiai terhességekből nem lesz babátok, egy idő után érdemes továbblépni.

2021. márc. 27. 07:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kémiai terhességnek mondanám, mintsem fals pozitívnak. Megtermékenyült, de nem sikerült beágyazódnia.Ezen az úton kellene tovább vizsgálódni, pl. lehet, hogy alacsony progeszteron miatt nem vastagodik meg eléggé a nyálkahártya, és nem tud beágyazódni, vagy túl rövid a luteális fázisod. 38 évesen viszont elkezdeném a lombikos vizsgálatokat, ezekre az okokra az előkészítő vizsgálatok alkalmával is fény derülhet, és még az idő alatt is van esély a teherbeesésre. Mellette javaslom az Aviva tornát, napi rendszerességgel friss zöldség és gyümölcs fogyasztását, méhpempőt is sokan dícsérik. Nem árt több lábon állni.
2021. márc. 27. 11:42
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Ez a teszt ilyen. Ha leszeded az üveget, nincs ott halvány csík sem.
2021. márc. 27. 12:35
 15/17 A kérdező kommentje:

12# köszönöm neked, hogy szántál rám időt, nagyon jó volt olvasni a soraid. Titkon egyébként ebben reménykedtem. De igazatok van el kell menni segítséget kérni, mert magunktól ez már nem megy.

14# volt amit szédszedtem és de ott volt. Még jobban látszott mint az üvegen keresztül.

2021. márc. 28. 08:17
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
Nézd, ha nem lehet meggyőzni téged, hogy egy ilyen teszt nem terhességet jelent... Nekem mindegy.
2021. márc. 28. 10:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Engem nem kell meggyőzni, de nem is rosszból írtam. Nyílván tisztában vagyok vele, hogy gond van nálam/nálunk. Ez az oldal ezért jött létre, hogy beszélgessünk, tapasztalatokat gyűjtsünk. Írtad ha leszedem, akkor nincs ott semmi, én meg csak válaszoltam, hogy de ott volt. Nem éreztem bántónak amit írtál, sőt hasznosnak is találtam. Józan gondolkodásù ember vagyok es sajnos nem gratulációk miatt jöttem ide, bár úgy lenne. Totálisan igazad van nem voltam terhes, hisz megjött.
2021. márc. 28. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!