Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tévedne a teszt? Egy reggeli...

Tévedne a teszt? Egy reggeli pozitív tesztem van, a doki ma nem látta.

Figyelt kérdés
Gabriellel teszteltem, egy másodpercen belül erős pozitív lett. Ultrahangon nem látta. Holnap kell vinnem vizeletmintát, abból megnézik a laborban, hogy terhes vagyok-e. Miért nem látta amikor a teszt erősen kimutatta? Az asszisztensnek valami olyat is diktált, hogy az endometrium 6 mm-es. Az mit jelent?
2008. dec. 30. 13:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

A méhnyálkahártya 6 mm-es...nem akarlak elkeseríteni.Mikor kellett volna megjönnie?

A 6 mm elég kevés!:(

2008. dec. 30. 13:32
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, mert nekem 4 hetesen volt 18mm a méhnyálka hártya és már látott valamit de azt mondta hogy 2hét mulva minden kiderül.
2008. dec. 30. 13:37
 3/24 A kérdező kommentje:
De akkor mitől lett erős pozitív tesztem? Most nagyon elkeseredtem :(
2008. dec. 30. 13:43
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Négy hetesen a 6 mm-es méhnyálkahártya nagyon kevés a sikeres beágyazódáshoz.

Az uh pedig ilyenkor még ritkán mutat petezsákot. Ha netán megjönne, akkor úgynevezett kémiai terhességed van. Ez azt jelenti, hogy megfogant a baba, termeli a HCG-t, de nem tud beágyazódni.

2008. dec. 30. 14:03
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Tényleg nagyon kevés a 6mm mert nekem 6.5mm volt akkor mikor peteérésem volt és a dokim ezt peteérés idején is vékonynak találta. beágyazodáskor kell lenie legalább 8mm nek. és nekem abban a honapban nem is sikerült.most 5 hetes vagyok és 16mm esa méhnyálkahártya. nemlehet hogy neked is 16???????????mert ha 6 lett volna a dokid kihangsulyozta volna hogy ez nemlehet terhesség nem?

2008. dec. 30. 14:39
 6/24 anonim ***** válasza:
szerintem te nemjol halottál valamit. 6mm akkor is kevés ha terhes voltál és elment. mert akkor is vastagabbnak kell lenie. bisztos nemjol halottál valamit ne izgulj. ilyenkor még nemindenkinél látja.!Én a reményt nem adnám fel a gabriel elég jo teszt biztosan jot mutatott
2008. dec. 30. 15:05
 7/24 anonim ***** válasza:

Szia!

VAlóban lehet, hogy rosszul hallottál valamit, mert ha csak annyi lenne, akkor tuti mondta volna a doki, hogy ez vékony és nem lehet terhesség, majd írj mi volt a laborban, és ne keseredj el, mert még ilyen korai terhességet a legtöbb alkalommal nem lát a doki, majd csak 6 hetesen, és 7 hetes körül van szívhang is! Kitartás holnapig, majd írj!

2008. dec. 30. 16:18
 8/24 A kérdező kommentje:
Kaptam papírt is, 6 mm van írva. Akkor most lenne babán, csak nem tudott beágyazódni? :((( Ha erre kapok gyógyszert, mennyi idő múlva tud megmaradni?
2008. dec. 30. 16:38
 9/24 anonim ***** válasza:
Szia! HA most nem is jött össze akkor legközelebb tuti összejön:)! Nekem 10.napomon 3.6 mm volt a méhnyálkahártyám ami borzasztó kevés! És 16.napon volt Pé.m. És meg is fogant a baba! 4 hetesen voltam Uh.n és a 3.6 ról 14.4 mm re vastagodott a m.ny.hártyám! :) drukkolok neked! 7.hetes kismami!
2008. dec. 30. 17:27
 10/24 anonim ***** válasza:
Gondolom azért kell vinned vizeletet, mert lehet méhen kívül tapadt meg a baba. Akkor erős a teszt is, viszont a nyálkahártyán nem látszik semmi. Viszont a méhen kívülit is szokták látni... Fura
2008. dec. 30. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!