Tévedne a teszt? Egy reggeli pozitív tesztem van, a doki ma nem látta.
A méhnyálkahártya 6 mm-es...nem akarlak elkeseríteni.Mikor kellett volna megjönnie?
A 6 mm elég kevés!:(
Négy hetesen a 6 mm-es méhnyálkahártya nagyon kevés a sikeres beágyazódáshoz.
Az uh pedig ilyenkor még ritkán mutat petezsákot. Ha netán megjönne, akkor úgynevezett kémiai terhességed van. Ez azt jelenti, hogy megfogant a baba, termeli a HCG-t, de nem tud beágyazódni.
Szia
Tényleg nagyon kevés a 6mm mert nekem 6.5mm volt akkor mikor peteérésem volt és a dokim ezt peteérés idején is vékonynak találta. beágyazodáskor kell lenie legalább 8mm nek. és nekem abban a honapban nem is sikerült.most 5 hetes vagyok és 16mm esa méhnyálkahártya. nemlehet hogy neked is 16???????????mert ha 6 lett volna a dokid kihangsulyozta volna hogy ez nemlehet terhesség nem?
Szia!
VAlóban lehet, hogy rosszul hallottál valamit, mert ha csak annyi lenne, akkor tuti mondta volna a doki, hogy ez vékony és nem lehet terhesség, majd írj mi volt a laborban, és ne keseredj el, mert még ilyen korai terhességet a legtöbb alkalommal nem lát a doki, majd csak 6 hetesen, és 7 hetes körül van szívhang is! Kitartás holnapig, majd írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!