Tévedne a teszt? Egy reggeli pozitív tesztem van, a doki ma nem látta.
Figyelt kérdés
Gabriellel teszteltem, egy másodpercen belül erős pozitív lett. Ultrahangon nem látta. Holnap kell vinnem vizeletmintát, abból megnézik a laborban, hogy terhes vagyok-e. Miért nem látta amikor a teszt erősen kimutatta? Az asszisztensnek valami olyat is diktált, hogy az endometrium 6 mm-es. Az mit jelent?2008. dec. 30. 13:20
11/24 anonim válasza:
Tudom az idő most nem telik! Kíváncsian várom az eredményt! Én is a gabriellel teszteltem sztem megbízható!
12/24 A kérdező kommentje:
A laborvizsgálat szerint pozitív!
2008. dec. 31. 13:24
13/24 anonim válasza:
Szia!Remélem babás leszel!Nagyon drukkolok!És írd meg mi lett!BUÉK!
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gratulákat! De én még nem tudok felhőtlenül örülni, amíg az orvos meg nem erősíti. Főleg hogy egy-két csepp vérzésem is van. Nem tudom ez baj-e.
2009. jan. 2. 15:20
17/24 anonim válasza:
Szia ne izgulj minden oké lesz!Ird meg milett:)
18/24 anonim válasza:
Szia!
CSak ne idegeskedj, az semmi esetben se jó, majd írj mi lett...
19/24 anonim válasza:
félek hogy ez méhen kívüli lesz....drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20/24 anonim válasza:
Nekem is volt egy ici pici vér az elején de utána semmi gond nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!