Három különböző márkájú teszt, három különböző időpontban 24 órán belül. Mindhárom tévedne?
Figyelt kérdés
Mindnél kicsivel időn túl lett látható a második vonal.
15 napja volt peteérésem. Időnként erősen szurkál a jobb petefészkem körül és enyhén fájnak a melleim.
Szerintetek lehetséges, hogy most végre sikerült?
2017. dec. 7. 20:58
2/11 anonim válasza:
Halványan, de látom. :) pár nap múlva tesztelj újra, addigra erősödnie kell.
3/11 anonim válasza:
Én látom mimd a három teszten a második csíkot. Tesztelj pár nap múlva újra, szerintem addigra erősebb lesz.
4/11 anonim válasza:
Én a felső kettőn látom a második vonalat, az alsó túl sötét, ott egy vonalat sem látok 😅 szerintem lesz baba, pár nap múlva tesztelj újra.Sok sikert!
5/11 anonim válasza:
Én mindhárom teszten látom a csíkot.
Gratulálok:)
6/11 anonim válasza:
Ott van mind a három teszten a két csík. Terhes vagy.
7/11 anonim válasza:
Hiaba pontoztok le...idon tul jott ki neki. Ezt negativnak tekintjuk. Par nap mulva teszteljen ujra. Majd ha idon belul lesz 2csik akk pozitiv. Imadom az ilyen noket akikre raszall a legy es mar akk terhesnek gondolja magat.
8/11 anonim válasza:
Ha idöntuli ha nem én mindeggyiken látom a csikot,azért nemhinném hogy 3 külömbőző teszt hamis pozitivat mutatna még ha időntul is jőtt ki neki.Szerintem ott baba lessz,de ismétlès mindenképp kell.
10/11 anonim válasza:
Én mind a 3 teszten erősebben látom, mint az enyémen a 16. Napon
Az nem túl pozitív, hogy időn túli, de nekem spec később sosem lett negatív tesztem pozitívnak látszó... 2 nap múlva ismételj ha az pozi akkor 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!