Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez hogyan lehetséges, tévedne...

Ez hogyan lehetséges, tévedne az ovuteszt?

Figyelt kérdés
2-án csináltam egy ovutesztet mert folyásom volt és hasszurka, a teszt akkor erős pozitív volt. Tegnap azaz, 8-án voltam nőgyógyásznál, hogy ugyan mondjon valamit a hasszurkára és a folyára, mert az is össze vissza van, azt mondta nem lát semmilyen problémát, egyedül annyit mondott, hogy most van peteérésem. De akkor kérdem én, az ovuteszt ezek szerint tévedett, tévedhet?
2012. márc. 9. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegy mit látott a dokid, mert lehet már csak a sárgatestet látta. Arra is mondhatta azt, hogy most van. Mit mondott, domináns tüszőt lát, vagy már csak a sárgatest helyét? Általában az ovuteszt nem téved, de mivel otthoni teszt, mindenki másképpen értékelheti. A hasszurka meg nálam pl. 5napig tartott, és valahol a közepe felé szabadult ki a petém(dokim nézte UH-on).
2012. márc. 9. 08:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem részletezte, hogy mit lát, sztem csak az általa megállapított bő folyásból, következtetett arra, hogy pém van. Bár megnézte ultrahangon, mondta, hogy 8 mm a nyh vastagsága és ennyi. Egyébként tényleg a ciklus felénél tartok, mert 23-ka magasságában kellene megjönnie, úgyhogy elképzelhető a pé. De akkor miért volt 2-án pozi a teszt?
2012. márc. 9. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ovutesztek szerintem mindig csalókák lehetnek, esetleg próbálj majd digitálisat. Amikor gyereket szeretnél, automatikusan kicsit jobban figyelsz arra, mi történik a testedben, és lehet, hogy ezért veszed észre a szurkálást. A ciklus hanyadik napján kezdted az ovutesztelést? Szerintem főként egymáshoz viszonyítva könnyebb megmondani, mikor pozitív. Ezenfelül persze mindent eszt lehet hibás is (c:
2012. márc. 9. 10:00
 4/4 A kérdező kommentje:
márc.2-án volt a 14. napom, ekkor volt pozi az ovu teszt, (azóta nem is teszteltem) viszont az én ciklusaim főleg az utolsó kettő 35, és 36 napra jött meg, tegnap volt a 20. napom, és a doki mint említettem, azt mondta, hogy most van pé. De ilyen későn? Akkor most lehet, hogy 40 napra fog megjönni? Ez kész téboly...lehet, hogy eddig elhúzódott a pém. De létezik az, hogy 5-6 napig van peteérés? Kizártnak tartom.
2012. márc. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!