Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, mert eléggé el vagyok már keseredve. Kb 1 éve volt egy méhenkívüli ikerterhességem és eltávolították a jobb petevezetékemet. 2 éve próbálkozunk, de semmi. Viszont az elmúlt hónapokban voltak ilyen tesztjeim, de sajnos max 2 nap késéssel meg is jött. Az orvosommal konzultáltam és azt mondta, hogy fals a teszt és szerinte indítsuk el a lombikot. Én valahogy még is azt érzem, hogy ezekben a hónapokban tényleg volt valami. Szerintetek is átvertek ezek a tesztek? És nem vagyunk képesek összehozni a várvavárt csodánkat?
Úgy tudom, HCG teszt esetén nincs fals pozitív eredmény, mivel az csak a HCG hormon jelenlétére reagál, ami terhesség esetén jelenik meg a szervezetben.
Az első képen milyen sorrendben készültek a tesztek? Előbb az erősebb, majd halványult?
Sajnos ezek kémiai terhességre utalnak. Voltatok kivizsgáláson? 35 év alatt 1 év, 35 év felett fél év sikertelen próbálkozás után ajánlják a kivizsgálást.
A peteérésedet követed teszttel, esetleg hőmérőzéssel?
2021. márc. 26. 07:56
2/17 A kérdező kommentje:
Szia, az első képen erősödött. 2 naponta csináltam meg. Tehát a legerősebb volt az utolsó a nemvárt napján. Rá 2 napra megjött. 38 éves vagyok, de van már gyerekem az első házasságomból. Tavaly kezdtük volna a kivizsgálásokat, de pont terhes lettem, ami műtéttel fejeződött be. Utána jött a pandémia. Decemberben visszamentem az orvosomhoz és azt beszéltük meg, hogy májusban elindítja a lombikhoz szükséges kezeléseket es kivizsgálásokat. Követtem korábban a peteérést, de már ezt a részét elengedtem. Próbálok már nem foglalkozni vele, de nem nagyon megy.
2021. márc. 26. 08:05
3/17 anonim válasza:
Ez a teszt ez mindig ilyen...
2021. márc. 26. 08:31
4/17 anonim válasza:
Nagyon tévedsz 1-es mert ciszta esetén lehet fals pozitív a hcg teszt.Szerintem menjetek a lombikra mert ha várod a csodát el fog az időd menni és 40 évesen elég csekély az esélye konkrétan a fele mint 30-asoknak hogy sikerül a lombik kezelés.Utána pedig bánni fogod hogy nem mentél.Ja és ha ovuláció környékén csinálsz egy hcg tesztet akkor is símán két csíkos lehet mert ha az lh teszt jó hcg jós tesztnek akkor a hcg is jó lh tesztnek,ennyi.Egyik ismerősöm is járt így azért merem mondani és hidd el nem volt terhes mert a hcg vérvételen kiderült.
2021. márc. 26. 08:34
5/17 A kérdező kommentje:
Mivel szeretnénk babát, ezért sokszor teszteltem már, de az elmúlt 1 évben 2x tapasztaltam ilyet. Viszont igazad van, mert sokan írnak hasonlókat erről tesztről. Ahh nem tudom már mit gondoljak.
2021. márc. 26. 08:35
6/17 anonim válasza:
Én 38 évesen mennék a lombikra az tuti mondom ezt én 34 évesen és jövő hónapban már kezdem is az elsőt mert nincs mire várni vagy kicsúszok az időből.Mindent meg akarunk próbálni amit csak lehet mert más azért ha úgy nem sikerül mintha nem próbáltunk volna mindent.De ez csak az én véleményem
2021. márc. 26. 08:40
7/17 A kérdező kommentje:
Cisztám nincs, mert amikor műtöttek akkor volt 2 és megnyitásra kerültek. Ittam a cickafark,barátcserje,málnalevél, palástfű teákat és képzeljétek el, hogy 1 db cisztám sincs. Még lánykoromban is volt mindig, de most nincs. Az orvosom azt mondta, hogy igyam nyugodtan, mert úgy látszik hatásos. Egyébként én is gondoltam akkor rá, hogy lehet amiatt van.
2021. márc. 26. 08:41
8/17 A kérdező kommentje:
4es teljesen igazad van csak mivel van már gyerekem nem gondoltam, hogy ez ennyire nehéz lesz.
2021. márc. 26. 08:43
9/17 anonim válasza:
Ahogy a kor halad előre egyre nehezebb is lesz sok nőnek de persze nem mindenkinek.Fiatal nők fiatalabbak mint én vagy te inszeminációkra,ivf kezelésekre járnak,akkor?Egyre gyakoribb ez a probléma sajnos.
2021. márc. 26. 08:46
10/17 A kérdező kommentje:
Igen tudom és igazad van ebben is. Köreimben sok barátnőm szenved emiatt és fiatalabbak mint én. Elkezdjük az tuti csak tapasztalatok miatt kérdeztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!