Mikor és hogyan marad el az az érzés hogy már úgy sem fog sikerülni?
IR, pcos, hashimoto 3 évet váratott magára, de spontán sikerült. Minden hónapban reménykedtem 😊
15hkm
Mi 1,5 éve próbálkozunk. 6 hónap után kiderült az IR, PCOS, elkezdtem a diétát, sportoltam, metformint szedtem, fogytam egy csomót fél év alatt és az 50-60 napos ciklusaimból lett 30 napos. De csak nem jött a baba. Végül a férjemet elküldtem spermavizsgálatra. Ki is derült, hogy vele is gond van. Azóta volt egy sikertelen lombikunk, most készülünk hamarosan a 2.-ra.
Én a mai napig várom azt az érzést, amit sokan itt írnak, hogy "el tudjam végre engedni", de eddig még nem sikerült. Olyan jó lenne kicsit fellélegezni, és átélni a gondtalanságot, egyszerűen nem ezen kattogni. Remélem egyszer én is átélem. Vagy ami még jobb lenne, ha az anyaságot élhetném át végre :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!