Pontosan mi volt a menete a kivizsgálásnak, amikor nem jött össze a baba?

Én magánban megcsináltattam a hormonpanelt, azzal magánban elmentem egy endokrinológus -nőgyógyászhoz.
Miután beállt a pajzsmirigyem, azt mondta, ha 6 hónap alatt nem sikerül, spermavizsgálat eredménnyel menjek vissza hozzá.
Én lh teszteltem, ezt mondtam is neki, kérdezte, hogy szokott-e pozitív lenni, igen, minden hónapban.
Utána ultrahangos ciklus követés lett volna a következő, ha nem a páromnál lett volna gond, de jó pajzsmirigy értékekkel a 3. Hónapban sikerült szerencsére.
Neked először egy hormonpanel kell meg tsh, mind a kettőt tudja a nőgyógyász. Kiírni is és értelmezni is.
Én a helyedben kérnék időpontot endokrinológushoz is, ha hónapok után kapsz( sanszos), legalább ennyivel közelebb vagy hozzá. Max ha nincs gond azzal, lemondod.
Majd arra figyelj, hogy a teherbeeséskor 1 körüli érték a jó, bár 4.5 is határon belül van, mégis jobb lenne 1 körül lennie, mert az első időszakban a babának nincs még pajzsmirigy hormonja, a tied kell neki.
Nem tudom, merre laksz, én Sopronban és Szombathelyen tudok egy ilyen endokrinológus nőgyógyászt.

"Fogadj örökbe"
Sajnálom őket, de én mondjuk azért nem fogadnék örökbe, mert nem választhatsz, hogy kit szeretnél... és 90% eséllyel egy c gyerkőcöt sóznak rád. Szidhattok engem, de nem szeretem őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!