Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pontosan mi volt a menete a...

Pontosan mi volt a menete a kivizsgálásnak, amikor nem jött össze a baba?

Figyelt kérdés
Hova kell először fordulni? Kell beutaló a vizsgálatokra? Államiban sok idő, mire kapunk időpontot?
dec. 31. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Nőgyógyászhoz mentem, azonnal írt hormonpanelre 2 beutalót (3. és 21. nap). Az eredményekkel vissza hozzá, és azalapján segít, hogy mi a baj, vagy mi kell még. Nekem ezalapján kiderült, hogy endokrinológus kell, ő segített is, írt fel gyógyszert, és terhes lettem. Ennyi tapasztalatom van. :)
dec. 31. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Én magánban megcsináltattam a hormonpanelt, azzal magánban elmentem egy endokrinológus -nőgyógyászhoz.

Miután beállt a pajzsmirigyem, azt mondta, ha 6 hónap alatt nem sikerül, spermavizsgálat eredménnyel menjek vissza hozzá.

Én lh teszteltem, ezt mondtam is neki, kérdezte, hogy szokott-e pozitív lenni, igen, minden hónapban.

Utána ultrahangos ciklus követés lett volna a következő, ha nem a páromnál lett volna gond, de jó pajzsmirigy értékekkel a 3. Hónapban sikerült szerencsére.

Neked először egy hormonpanel kell meg tsh, mind a kettőt tudja a nőgyógyász. Kiírni is és értelmezni is.

Én a helyedben kérnék időpontot endokrinológushoz is, ha hónapok után kapsz( sanszos), legalább ennyivel közelebb vagy hozzá. Max ha nincs gond azzal, lemondod.

Majd arra figyelj, hogy a teherbeeséskor 1 körüli érték a jó, bár 4.5 is határon belül van, mégis jobb lenne 1 körül lennie, mert az első időszakban a babának nincs még pajzsmirigy hormonja, a tied kell neki.

Nem tudom, merre laksz, én Sopronban és Szombathelyen tudok egy ilyen endokrinológus nőgyógyászt.

dec. 31. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
#1 vagyok, nekem is a tsh volt a rossz, államiban 9 hónap körül van az időpont, huszonezer forint a magán, szerintem erre megéri költeni. 9 hónap rengeteg. Nekem a gyógyszer kezdése utáni első hónapban sikerült a baba, ha esetleg nálad is ez lenne a gond. :)
dec. 31. 18:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) pesti vagyok amúgy
dec. 31. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Fogadj örökbe, nem kötelező saját gyerek, ha nem jön össze. Le kéne már szokni erről a saját gyerek mindenáron dologról, mikor van egy csomó elhagyott gyerek, akinek szeretetteljes otthonra lenne szüksége. Gondolom nem vagy egy Einstein, hogy a génjeidet muszáj legyen továbbadni.
tegnapelőtt 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem #5, neked sincs saját gyereked, csak 8 kicsi megmentett árva. Az ismerőseidet győzd meg előbb erről a szűzmáriai szent magatartásról, aztán jöhetnek az idegen emberek. Remélem valamelyik pofánver helyettem.
tegnapelőtt 17:46
 7/7 A kérdező kommentje:
6. Élőben senkinek nem merne ilyet mondani :D
tegnapelőtt 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!