Pontosan mi volt a menete a kivizsgálásnak, amikor nem jött össze a baba?
Én magánban megcsináltattam a hormonpanelt, azzal magánban elmentem egy endokrinológus -nőgyógyászhoz.
Miután beállt a pajzsmirigyem, azt mondta, ha 6 hónap alatt nem sikerül, spermavizsgálat eredménnyel menjek vissza hozzá.
Én lh teszteltem, ezt mondtam is neki, kérdezte, hogy szokott-e pozitív lenni, igen, minden hónapban.
Utána ultrahangos ciklus követés lett volna a következő, ha nem a páromnál lett volna gond, de jó pajzsmirigy értékekkel a 3. Hónapban sikerült szerencsére.
Neked először egy hormonpanel kell meg tsh, mind a kettőt tudja a nőgyógyász. Kiírni is és értelmezni is.
Én a helyedben kérnék időpontot endokrinológushoz is, ha hónapok után kapsz( sanszos), legalább ennyivel közelebb vagy hozzá. Max ha nincs gond azzal, lemondod.
Majd arra figyelj, hogy a teherbeeséskor 1 körüli érték a jó, bár 4.5 is határon belül van, mégis jobb lenne 1 körül lennie, mert az első időszakban a babának nincs még pajzsmirigy hormonja, a tied kell neki.
Nem tudom, merre laksz, én Sopronban és Szombathelyen tudok egy ilyen endokrinológus nőgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!