Lassan egy éve hiába próbálkozunk. Ha elmegyek dokihoz, hogy zajlik a kivizsgálás, mi a menete?
Én 28 éves vagyok, a párom 36. Majdnem egy éve szeretnénk babát, de még nem jött össze.
Nálam a rutin nőgyógyászati vizsgálatoknál semmi gondot nem találtak, sőt a doki többször megállapította, hogy van peteérésem. A ciklusom többé-kevésbé normális, pár napot csúszik néha (26-30 nap).
Mi a következő lépés? Engem vizsgálnak meg, vagy a férjemet? Milyen vizsgálatokra számíthatunk?
Szia!
Mindenképpen először a férjedet nézzék meg! A fiúkat sokkal egyszerűbb vizsgálni, és ha ott a baj, akkor téged nem kínoznak feleslegesen. Ha ő rendben van, utána jöhetsz te.
Mi elkövettük azt a hibát, hogy hagytam, hogy engem vizsgáljanak jobbra-ballra, hormonokkal tömtek. Hónapok, sőt évek teltek el. Aztán mikor nem is tudom hányadik vizsgálatra akartak küldeni a sarkamra álltam, és nemet mondtam. Bár' korábban megtettem volna! Kiderült ugyanis, hogy a kisfickókkal van a baj és azonnal megkaptuka a "belépőt" a lombikra.
Ha az én orvosomon múlt volna a dolog, talán még most is engem vizsgálgatna, kezelgetne.
Szia!
Nem kellett beutaló. Mi itt voltunk:
2 időpont volt egy napra: az első alkalmával le kellett adni a mintát, utána kb. 2-3 óra múlva vissza kellett menni az andrológushoz eredményhirdetésre, konzultációra.
Nekünk az első vizsgálat alkalmával kb. 20millió/ml volt, viszont a minőségük volt nagyon rossz. Kb. 2%-uk mozgott csak és morfológiailag sem voltak jók.
4 hónap Fer14 vitamin szedése után 145millió/ml lett, viszont a minőség ugyanolyan vacak maradt. Ezzel küldtek minket lombikra. Az inszem szóba sem jöhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!