Hogy vegyem rá a pasimat, hogy akarjon gyereket?
51-es,a megállapodáshoz hozzátartozott az is, hogy, ha elkészül a házunk. Csakhogy az csúszni fog, de mint kiderült, nem is ez számít.
Ilyen alacsony AMH-val már nem lehet évekig várni.
Mondtam Neki, hogy az elmúlt egy évben mondhatta volna, hogy ne reménykedjek..."Férfiasan" beismerte, hogy önző volt, hogy maga mellett tartson.
Mondtam Neki a spermabankot. Ő nem fogja más gyerekét nevelni, amúgy az egyenlő a szakítással. Bár szerintem, ha teherbe esnék, akkor a gyerek lenne a prioritás, és a szakítás már nem is annyira érdekelne. Csak nyilván ez a spermabankos megoldás nem egy ideális helyzet, sem az anyának, sem a gyereknek. Elég önző dolog a gyereket eleve megfosztani a család egységétől meg az apamintától.
Én egyel megfontoltabban döntenék. Elmegyek kivizsgáltatni magam, hogy egyáltalán mennyi esélyem van mesterségesen teherbe esni. Utána döntök.
Ilyen AMH értékkel a "keresel valakit" már nem fér bele, és nem is vagyok az a típus, aki könnyen kilábal a szakításokból. Csak a spermabank fér bele.
De erre meg a fentiekben írtam...család egysége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!