Hogy vegyem rá a pasimat, hogy akarjon gyereket?
Hát egyet értek, de szeret, és ha 5 éve találkozunk, boldogan be is vállalná.
Most elkezdhetek kapkodni, elhagyhatom, és körcsölve keresek egy pasit, és mondjuk erre lenne fél évem, amibe az is beletartozik, hogy kiismerem.
Mondjuk úgy, hogy szar döntéseket hoztam életem során, és ezt megszívtam, és most életem hátralévő részét leélhetem szomorkodva, hogy nem lett gyerekem. De nézzük a jó oldalát, eddig hipchohonder voltam, most már nem. Nem félek a haláltól, sőt jöjjön minél előbb :D
"Mi adjon az életnek értelmet és reményt?"
Hát ne a gyerek. Ha csak az adna, az már régen rossz. Ilyenkor jobb is, ha nem születik gyerek, mert olyan helikopter anya lesz belőled, hogy még 20 évesen is szinte pelenkáznád....
Nem kéne sokat tennie??
Cirka 20 év egy gyerek felnevelése.
Ha jól olvastam 45 a férfi.
Szóval van két gyereke,de még biztosítsa be magát 65-ig,hogy olyan élete legyen,amilyet nem szeretne élni.
#13 teljesen egyet értek. Aki azt mondja, hogy az életének értelme csak a gyereke az nem valósította meg önmagát és a boldogságához volt olyan önző, hogy egy másik gyereket is csináljon.
Kérdező, te miért nem kezeled az ő gyerekeit úgy, mint a sajátjaidat? Mi akadályoz meg abban, hogy te ne legyél az apjukkal boldog, mikor ha találkoznak nevetnek, jól szórakoznak?
15!
Lehet nem micsik már ázok a gyerekek....
Szerintem nem a pasidat kéne hibáztatni és meggyőzni. Mindenki a saját életének a kovacsa. Nem ő tehet róla, ha nem lesz gyereked, hanem te.
Hagyd ott, ismerkedj és próbálj közben örökbefogadast elinditani.
Ha egy helyben toporogsz egy férfi mellett, aki nyilvánvalóan nem akar több gyereket, akkor az kinek a hibája?
Hogy varhatod el tőle, hogy csak a te kedvedert legyen még gyereke? Legalább 20 év felelősség, hadd döntse már el, hogy belevagna vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!