Megosztottátok valakivel, hogy nem sikerül teherbe esni?

Figyelt kérdés
Ha már egy ideje próbálkoztok, és nem jön a baba, elmondtátok valakinek, szoktatok beszélni róla? Család, közeli barátok? Mit gondoltok, jobb elmondani, vagy nem? Mik a tapasztalatok?
2021. jan. 22. 09:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
A kolléganőm rendszeresen kiteregeti a dolgait a munkahelyen mindenkinek. Már mindent tudunk a méhéről a meddőségi központról, a barátja hímivarsejt számáról. Akkor is mondja, ha nem érdekel.
2021. jan. 22. 09:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem osztottam meg senkivel, hogy gyerekvállalást tervezünk.

De szerintem ez emberfuggo és csaladfuggo. Nekem nem olyan a kapcsolatom a családommal példaul.

2021. jan. 22. 09:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a közeli barátnőimnek elmondtam, családnak nem. Barátnőkkel nekem közvetlenebb a viszonyom, mint a családommal, sajnos így alakult ki.
2021. jan. 22. 09:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Két barátnőm és a közeli családtagok tudnak róla, hogy lombikra készülünk, de legjobb barátnőmön és anyumon kívül azt senki nem tudja, hogy kinek mi a problémája, csak azt, hogy szükséges.
2021. jan. 22. 10:00
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Pár barátnőm tudott róla, a családnak inkább nem mondtam.

Az egyik barátnőm egyik találkozásunk alkalmával benyögte, hogy terhes. Mivel nem volt kapcsolata, elég kerek szemekkel néztem rá. Erre elkezdett röhögni, hogy csak viccelt, gondolta kifigurázza, hogy mennyit beszélek erről a témáról.

Már nem a barátom.

2021. jan. 22. 10:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első pár évben nem mondtuk senkinek, csak én szüleimnek. Inszeminációnál már munkahelyemen a főnököm (ő is sokáig küzdött a babáért, így könnyű volt vele erről beszélni) tudta, mivel tőle kéredzkedtem el ha orvoshoz kellett mennem. Kollégák előtt titkoltam, csak egy kolléganőm tudta. Vele jóban voltam, de csak akkor mondtam el neki is amikor progeszteront kaptam, és nagyon szédültem tőle, így jó ha valaki tudja mi a baj ha történne valami.

Lombiknál már több embernek elmondtuk, már csak azért is, hogy ne kérdezősködjenek mikor lesz már végre. Az én szüleim eddig is tudták, hogy mi a helyzet, meg a 2 testvérem. De itt már elmondtuk férjem tesójának, férjem barátjának és feleségének (többször is ők tanúzták a lombikos papírt)

Úgy voltunk vele ha baj történik azt kinek mondanánk el, annak a lombikot is elmondjuk.

Anya néha rosszul kezeli ezt a témát, olyankor megbánom kicsit, hogy elmondtam. De a vetélést is elmondanám neki úgy voltam vele, és sajnos már volt is 2 vetélésem.

2021. jan. 22. 10:13
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Barátnőm és férjem tudnak róla.

Volt egy vetélésem, azt a terhességet nem is mondtuk senkinek. Férjem barátjának szarkeverő barátnője mégis megtudta, minden közös ismerősünknek elpletykálta. Nem tette zsebre amit kapott tőlem.

(Egy facebookos privát csoportban, ahol benn sincs, na ott irtam egy kérdés alá, hogy én mennyit vártam a nőgyógyásznál. Na ő elkezdett kombinálni, ráadásul vmi rokona a nőgyógyászaton aszisztens, mit számít az orvosi titoktartás, elmondta neki.)

2021. jan. 22. 10:24
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátnőm és egyben a sógornőm tudott róla. A férjemen után ő tudta meg másodiknak akkor is amikor nem sikerült és akkor is amikor összejött.
2021. jan. 22. 10:31
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
6 év volt az első, tudták a közeli barátok és a család is. A munkahelyemen is tudták, nem volt pofám benyögni az interjún, hogy nem lesz mostanában baba, mert tudtam, hogy ha összejön, azonnal táppénz (óvoda). Mindenki drukkolt nagyon. 😊
2021. jan. 22. 10:32
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
Egy kolléganőmnek mondtam el, akivel amúgy is jóban vagyunk és ő is amúgy tök sokáig próbálkozott a férjével, mire összejött, szóval egymásnak öntöttük ki a szívünket napközben a kávé mellett, meg pár hónap után már a szűk baráti körnek, miután már folyamatosan ezzel vegzáltak (8 párból egyedül nekünk nem volt még gyerekünk, mindig kérdezgették, hogy na mikor csatlakozunk a klubhoz). A család, rokonok, tágabb baráti kör már csak azt tudta meg, amikor sikerült, a próbálkozás időszakáról mélyen hallgattunk nekik.
2021. jan. 22. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!