Nem tudom megoldani a meddőségi kivizsgálásokat a munkahelyemen miatt. Van még valaki aki így járt?
Már ott tartok, hogy hajlandó lennék magán intézni a labort mindent, de így is ugye csak reggel lehet menni és egyszerűen nem jön össze.
Ebben az évben ez a 4. hónap hogy nem dolgozunk, alig kapunk fizetést de még így sem megy , mert megint mire kapnék időpontot a ciklus 3. napjára hiába , mert a 21. napinál már el kellene kéretőzöm és az nem tetszik a munkahelyemnek....meg nem is szeretném nekik elmondani, hogy mi a helyzet....
a korona miatt amúgy is bizonytalan minden.
Idén is ki kellett venni az összes szabadságunk (amit amúgy pont a meddőségi kezelésekre szerettem volna félretenni) és félek, hogy jövőre is ez lesz.....
Karácsony és Szilveszter után még rosszabb lesz a járványhelyzet mert a sok összejövetel meg bulika után durván be fog robbani a járvány, ha ez még nem lenne elég durva ami most van és akkor félek megint szabadságokat kell kivenni....
Már egy éve húzódik a kivizsgálás a munkahelyem meg a koronavírus miatt és januárban már 35 leszek..
Másfél éve nem jön a baba.
Van még valaki hasonló helyzetben mint én?
Igazából csak jól esne ha elmesélnétek, hogy ti hogy álltok hozzá ehhez a témához vagy mi a ti történetetek.
Egyutterzek csajok. Meg korona elotti idoben,engem.is at akartak helyezni egy idiota,boszi fonok melle. Akkor indult a meddosegi klinikan a vizsgalatom. Jeleztem is,szerencsere ezert nem kellettem. De megjegyezte,h utana fog kerdezni,van e ott idopontom , nem e bloffolok. Hogy jon barki ehhez? Mi az hogy megkerdezi egy klinikan az en szemelyes,egeszsegugyi adataimat.
En a helyedben csak kivennek akkor fizetes nelkulit. Mond h maganugy,csaladi gond. Rengeteg vizsgalat lesz napkozben ha allami intezmenybe mesz.
hát igen...sajnos ezzel tisztában voltam és már vártam , hogy akkor elkezdhetjük a kivizsgálásokat...
elkezdhettük volna rendben van márciusban, de amikor egyik napról a másikra bezárják a munkahelyed, eleinte még azt sem tudtuk kapunk e valami kis támogatást , fizetést stb , közben a párom cége úgy oldotta meg , hogy munkanélkülire küldte az alkalmazottakat (jelzem, ebben sem ők voltak az egyedüli cég Magyarországon aki így oldotta meg) szóval bocsánat , igen tudom gáz, hogy nem milliókat keresünk, de valahogy nem az volt az első gondolatom, hogy akkor most gyorsan intézzük a meddőségibe mászkálást...közben barátnőmnek esküvője volt, előtte lánybúcsú ami méregdrága volt...de igen utolsó muszáj lesz kicsit magabiztosabbnak lennek és bátrabbnak a munkahelyemen , hogy kiálljak magamért...
33as,erre gondoltam én is.
Kérdező, tudom együttérzést vársz, meg sajnáltatod magad, de így, ilyen hozzáállással nem lesz gyereked. 60-70 évesen is majd ezt fogod gondolni? Hogy a cég miatt, ami szinte éhbérért dolgoztat, meg a kollégáid miatt, akiket annyira szeretsz, megérte, hogy nem lett gyereked?
Nem tudom, leírta-e már valaki, csak segíteni szeretnék: "A munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény 55. §-a foglalkozik azokkal a mentesülésekkel, amely időszakok alatt nem áll fenn a munkavégzési kötelezettség. Ezek nem opcionális lehetőségek a munkáltatók számára, tehát nem mérlegelhetik, hogy elengedik-e a munkavállalót adott helyre a felsoroltak közül, vagy sem."
Nincs olyan, hogy nem enged el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!