Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szegedi Kaáli Intézetben ki...

Szegedi Kaáli Intézetben ki volt az idén meddőségi kivizsgáláson, lombik, inszeminación? TB alapon tényleg ingyenesek a vizsgálatok?

Figyelt kérdés

A honlapon az összes intézet vizsgálati árai van feltűntetve,viszont államosítva lett a Szegedi és a BP-i nézet is, ahol elméletileg februártól a gyógyszeres kezelés és a vizsgálat is ingyenes. Erről szeretnék tapasztalatokat, orvost akit mertek ajánlani. Milyen vizsgálatot kellett elvégezni, vagy újra elvégezni. Meddig érvényes a meglevő vizsgálat lelete?

köszönöm.

2020. dec. 1. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Magán intézetekben fizetni kell.
2020. dec. 1. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi a szegedi intézetbe járunk lombikra, tényleg ingyenes a vizsgálat, meg a beültetés/leszívás is. Gyógyszerek olcsóbbak mint tavaly, de nem ingyenesek. A honlapon azért van árlista, mert TB csak ötöt támogat, utána fizetni kell.
2020. dec. 1. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: egy korábbi kérdésnél leírtam a Kaáli milyen vizsgálatokat kér: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher.. (3-as vagyok itt)

De a Kaáliban mindent megcsinálnak ezekből.

2020. dec. 1. 18:37
 4/5 A kérdező kommentje:

3 as válaszoló köszönöm. Olvastam a hozzászólást.

Memnyi idő alatt kell vagy mennyi idő alatt sikerül elvegezni a vizsgálatokat? Kb hány alkalommal kell megjelenni?

2020. dec. 2. 05:46
 5/5 anonim ***** válasza:
2/3-as vagyok: 1 nap elég menni, megcsinálják egyszerre az összeset. 2-3hét amíg megvan az összes eredmény. Kivéve a hormonpanelt menstruáció alatt kell, így azt nekem stimuláció kezdetén csinálták. A többit ha nincs meg a menstruáció akkor kell csinálni. Így akár lehet 2 nap is, hogy menni kell ha úgy csinálják, mert úgyjön ki esetleg.
2020. dec. 2. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!