Miért várják meg a magyar nők a szüléshez a 40 éves kort?
Meglegyen a sok aktus?????????
Én most vagyok 26, de ha kell, akkor 40 éves koromig is várnék a gyermekvállalással, mivel nem úgy szeretnék teherbe esni, hogy saját magamat sem tudom normálisan eltartani, vagy babaváró hitelt veszünk fel. Sajnos már egyre később sikerül megteremteni egy megfelelő egzisztenciát, hátteret ahhoz, hogy egy gyermeket gond nélkül fel lehessen nevelni.
Mert mondjuk nem mindenki akar a semmire szülni vagy egy nem stabil kapcsolatba vagy úgy hogy nincs biztonságosan felreteve pénze (és most gondolok arra is hogy a no egyedül marad a gyerekkel )
Vagy a nagymama vagy anyukája nyakára szüli a gyereket
Meg nem mindenki akar nyomorgni és hitelt hitelre halmozni
Szerencsere sokan nem dőlnek bele ebbe a mostani felfogásba hogy fogy a magyar szuljel amennyit csak lehet mert amúgy nem is vagy nő a semmire
Nem mindenki akar fiatal anyuka lenni hanem élni akar ameddig lehet bár a 40 már tényleg necces
Tudod ilyenek is vannak és megértik hogy ma már nem kötelező szulni nem feszülnek ra hanem ha megvan minden majd ha jók jön ha nem nem 🙃
De egyébként teged ez miert is zavar ?
Annyira unalmas a sok trollt olvasgatni. Szomorú, hogy ilyen sok beteg ember van, mint a kérdező is.
Ahogy elnézem ez egyre gyakoribb is. Szánom őket.
Most ezt úgy kérdezed, mintha 40 év lenne az átlagéletkor a szülésnél. Nem, nem az. Akkor mi értelme is van a kérdésednek?
Igen van jó pár példa, aki ekkor szül, de ez közel sem általános, nekik meg így hozta az élet. Igazából nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!