Magyarországon,magyar nőknél ritkán fordul elő,hogy később veszik észre csak,hogy terhesek,és nem tudják mikor estek teherbe?
Szerintem, ha tervezett baba, akkor nehéz nem észrevenni a terhességet. :) Főleg ha már valaki lombikig jut.
Olyan van, hogy azt gondolja valaki, hogy a mostani ciklusnál esett teherbe, aztán kiderül, hogy valószínű egyel korábban
Nekem 2 ilyen ismerősöm is van
Egyikük fiatal volt
Nem rendszeres mensivel
Utóbb azt mondja tudhatta volna, de valahogy tuti agyban elnyomta magában.
Másikuk pedig spirál mellett, / hormonos, ami mellett alapból nem menstruált/
Mindkettőek a 20-24. Hét után derült ki
Illetve van mégegy
De ott már a 7. Hónapban
Hormongyógyszereket szedett, menopausa előtt, testes nő volt / egyik ismerős anyja/
Engem anyum nem vett észre, se az orvos, csak 4 hónaposan. Anno 30 éve nem mindenhol volt ultrahang készülék vidéken, csak "tapogatóztak".
Amumnak volt is egy ideig enyhe havi időben vérzése, de gyöngén. Ugye ez nem igazi mensi, csak lehet valami hormon ingadozás, lehet a szervezet emlékszik.
De valami gyanús volt neki, elment dokihoz és ő tapintás után nem vélte terhességnek. Aztán érezte, hogy csak van valami a hasába gyerek/daganat. Aztán megyeszékhelyen megultrahangozták, akkor derült ki mizu, kb 4hónapos terhes lehetett méretek alapján.
Kettő ilyet ismerek. Az egyik járt a hàziorvoshoz, aki mindennel kezelte is, csak épp nem vette észre ő sem, hogy terhes. Már hat hónapos volt mikor ràbeszèltem, hogy legalább egy tesztet vegyen.
A másik nő, pedig elment az orvoshoz, hogy valami folyik. A magzatvíz volt... Egyik sem egy nagykoponya, de azért nem fogyatèkosak, hogy ennyire benèzzèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!