Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Megint egy sikertelen hónap....

Megint egy sikertelen hónap. Annyira szomorú vagyok. Ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

8 hónapja próbálkozunk, tudom ez nem olyan sok, de mégis kudarcként élem meg, mikor megjön a menzeszem.

Nagyon szeretnénk már babát, próbálok nem rá gondolni, elég sok munkánk van most a házunkkal, szóval eltereli a figyelmünket.

Voltam nőgyógyásznál a kezdetekkor, de csak egy általános uh volt és rákszűrés. Nincs baj.

A doki azt mondta, ha augusztusig nem sikerül a baba, menjek peteérés uh-ra.

Megéri elmenni? Vagy inkább ovu teszt? Bár azt eddig is használtam, illetve méhpempőt és D vitamint szedek.

Ma nagyon rosszul érintett mikor 6 nap késés után megjött. Mindig elkezdek reménykedni. 😢

2020. szept. 3. 11:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Február volt az első hónap, amikor elkezdtem ovutesztelni - IR és PCOS - mellett. Picit heccből csináltam, hogy na összejön-e vagy sem. Abszolút nem görcsöltem rá, még jósteszteltem is, de úgy voltam vele, hogy lehet pozitív mástól is. Hát nem, mert tényleg baba volt a dologban, aki sajnos nem maradt velünk. Júniustól próbálkozhatunk, ez a 3. ciklus. Az első kettőben nagyon rá voltam akadva a témára, most próbálok lazább lenni, így hogy látom a hormonvizsgálat eredményét is.

Ahogy írták tényleg menjetek el kivizsgáltatni magatokat és egy picit enjoy the life.

2020. szept. 3. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

11 hónapja próbálkozunk eddig sikertelenül. Nagyon nehéz :(

Én pont 8. sikertelen hónap után kerestem fel orvost, akkor derült hogy inzulinrezisztenciám van. Azóta kezeljük én pedig reménykedem.

2020. szept. 3. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Én is nagyon rosszul viselem. Nekem 3 év próbálkozás után inszeminációval lettek ikreim sok évvel ezelőtt. Most az új párommal mi is 8 hónapja próbálkozunk és most volt inszemináció. Jövő héten derül ki. Igyekszem optimista lenni de azért realista is vagyok, hogy ez nem 100% sőt. És akkor mondogatjàk, hogy ne legyek negatív. Ha arra gondolok hogy sikerül akkor sikerül. Ha ez így működne akkor mind terhesek lennénk.
2020. szept. 3. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
7%
Új pár, azta, minden új phhártól új gyerek, gyönyörű.
2020. szept. 3. 21:19
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Mi 16 hónapja próbálkozunk..

Előző házasságból van 2 gyerekem, de ők sem jöttek össze könnyen.

IR-es vagyok, diétázom és Merckformint szedek.

Párom szedi a Fer14-et és hétvégén kezdi a Clostyt. Nagyon bele vagyok fáradva igazából. De elengedni nem tudjuk sajnos, mert párom csak hétvégén van itthon, akkor tudunk együtt lenni (szerencsére mindig hétvégén van ovum), akkor tuti nem lesz baba soha.

2020. szept. 4. 12:56
 16/17 anonim ***** válasza:
20%
Nem mindenkinek lesz gyereke, fontos, hogy tudjuk elfogadni a tényeket. Ettől még lehet valakinek teljes az élete.
2020. szept. 4. 14:01
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

Hagyjuk már ezt a hülyeséget, utolsó. Gyerek nélküll max. annak lesz teljes az élete, aki nem vágyik túl erősen gyerekre.

Aki nagyon szeretne, annál nem fogja pótolni a gyereket se egy munkahely, se nyaralások, se pénz.

2020. szept. 4. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!