Megint egy sikertelen hónap. Annyira szomorú vagyok. Ti hogy bírjátok?
8 hónapja próbálkozunk, tudom ez nem olyan sok, de mégis kudarcként élem meg, mikor megjön a menzeszem.
Nagyon szeretnénk már babát, próbálok nem rá gondolni, elég sok munkánk van most a házunkkal, szóval eltereli a figyelmünket.
Voltam nőgyógyásznál a kezdetekkor, de csak egy általános uh volt és rákszűrés. Nincs baj.
A doki azt mondta, ha augusztusig nem sikerül a baba, menjek peteérés uh-ra.
Megéri elmenni? Vagy inkább ovu teszt? Bár azt eddig is használtam, illetve méhpempőt és D vitamint szedek.
Ma nagyon rosszul érintett mikor 6 nap késés után megjött. Mindig elkezdek reménykedni. 😢
Február volt az első hónap, amikor elkezdtem ovutesztelni - IR és PCOS - mellett. Picit heccből csináltam, hogy na összejön-e vagy sem. Abszolút nem görcsöltem rá, még jósteszteltem is, de úgy voltam vele, hogy lehet pozitív mástól is. Hát nem, mert tényleg baba volt a dologban, aki sajnos nem maradt velünk. Júniustól próbálkozhatunk, ez a 3. ciklus. Az első kettőben nagyon rá voltam akadva a témára, most próbálok lazább lenni, így hogy látom a hormonvizsgálat eredményét is.
Ahogy írták tényleg menjetek el kivizsgáltatni magatokat és egy picit enjoy the life.
11 hónapja próbálkozunk eddig sikertelenül. Nagyon nehéz :(
Én pont 8. sikertelen hónap után kerestem fel orvost, akkor derült hogy inzulinrezisztenciám van. Azóta kezeljük én pedig reménykedem.
Mi 16 hónapja próbálkozunk..
Előző házasságból van 2 gyerekem, de ők sem jöttek össze könnyen.
IR-es vagyok, diétázom és Merckformint szedek.
Párom szedi a Fer14-et és hétvégén kezdi a Clostyt. Nagyon bele vagyok fáradva igazából. De elengedni nem tudjuk sajnos, mert párom csak hétvégén van itthon, akkor tudunk együtt lenni (szerencsére mindig hétvégén van ovum), akkor tuti nem lesz baba soha.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, utolsó. Gyerek nélküll max. annak lesz teljes az élete, aki nem vágyik túl erősen gyerekre.
Aki nagyon szeretne, annál nem fogja pótolni a gyereket se egy munkahely, se nyaralások, se pénz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!