Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Megint egy sikertelen hónap....

Megint egy sikertelen hónap. Annyira szomorú vagyok. Ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

8 hónapja próbálkozunk, tudom ez nem olyan sok, de mégis kudarcként élem meg, mikor megjön a menzeszem.

Nagyon szeretnénk már babát, próbálok nem rá gondolni, elég sok munkánk van most a házunkkal, szóval eltereli a figyelmünket.

Voltam nőgyógyásznál a kezdetekkor, de csak egy általános uh volt és rákszűrés. Nincs baj.

A doki azt mondta, ha augusztusig nem sikerül a baba, menjek peteérés uh-ra.

Megéri elmenni? Vagy inkább ovu teszt? Bár azt eddig is használtam, illetve méhpempőt és D vitamint szedek.

Ma nagyon rosszul érintett mikor 6 nap késés után megjött. Mindig elkezdek reménykedni. 😢

2020. szept. 3. 11:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Menj el, ha a doki is javasolta. Ártani biztosan nem fog. Drukkolok.
2020. szept. 3. 11:51
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Menj el dokihoz, kezdjétek el a kivizsgálásokat, felesleges 1 évig várni, ha már elmúltatok 27-28 évesek.
2020. szept. 3. 12:15
 3/17 anonim ***** válasza:
53%

Esküszöm ahogy olvastam olyan volt mindha én irtam volna ezt az egeszet 2honapja🙈teljesen megértelek.Mi tavaly oktobertol probalkoztunk es minden egyes honapban semmi,allando csalodotsag,szomorusag.Persze elkezdtem szamolni a pete eresemet es csak akk volt kedvem a szexhez szinte mer mar annyira akartam(sajnos beteges lettem mar bele)kozbe szedtem ilyen olyan vitamint persze semmi haszna nem volt.

Juliusban nagyon nehez korszakunk volt(csaladi veszekedesek),elmentunk kirandulni szorakoztunk ittunk meg mi hasonlo,ezcvolt az elso honap hogy nem szamolgattam szinte a sok gond meg a kirandulas elvette az eszemet...augusztus elejen varom a menzimet es keset 2napot,ugy voltam velen hogy tuti kirandulasklr elkaptam valamit(erzekeny vagyok alulrol sajnos)igy még vártam,de semmi.Há csinaltam egy tesztet es pozitiv lett🙈else alartam hinni😊

Én azt tanacsolom neked hogy zard ki magadbol ezt az egeszet akkor fog igazan sikerulni,en tudom h nemtudod mer ense tudtam es nem ertettem mas hogy képes erre,de hidd el sikerulni fog es aztan osszeisjon a baba,csak ne feszulj ra🤗sok sikert kivanok

2020. szept. 3. 12:32
 4/17 anonim ***** válasza:
1%
Elsőre összejött, itt szuszog a karomban a nyolchetesem. :)
2020. szept. 3. 13:16
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

Mi pont 8 hónapig próbálkoztunk, mire összejött. Nagyon együttérzek veled, piszok nehéz. Nekem kb leállt az életem erre a 8 hónapra, még a melóban se tudtam figyelni, ott is folyton csak babás fórumokat bújtam. Reggeltől estig semmi másra nem tudtam gondolni, mániákusan elemeztem a tüneteket. Mindig elhatároztam, hogy ezt befejezem, ez tartott kb fél napig. Ovuteszt + hőmérőzés, vezettem táblázatban, meg minden. És hát amikor tényleg nagyon durván rá voltam feszülve, akkor összejött. Igazából szerintem ugyanakkor jött volna össze akkor is, ha nem feszülök rá. De durva időszak volt. Kitartás, meglesz az, én se hittem volna, hogy valaha terhes leszek, aztán mégis.

Egy tanács: a párod is szedjen E-vitamint és D-vitamint. Amikor a párom is elkezdte, na, akkor jött össze. Nem tudom, van-e összefüggés, de lehetséges.

2020. szept. 3. 13:25
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Gratulálunk kedves 4-es nagyon ügyesek vagytok :D ezen kívül rendkívül hasznos válasz volt :D
2020. szept. 3. 13:29
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

Csak provokálni akart, semmiféle 8 hetes nem szuszog neki sehol. :)

Visszatérve a kérdésre, mi 1 évig próbálkoztunk, be is jelentkeztünk a meddőségibe, erre abban a hónapban összejött. Hogy attól, mert megnyugodtunk hogy végre történik valami, vagy hogy elkezdtem sportolni meg kicsit normálisabban kajálni, vagy a munkahelyváltás hozta meg az eredményt nem tudni. Mindenesetre kitartást, megértelek, én is átéltem amit Te

2020. szept. 3. 13:54
 8/17 anonim ***** válasza:
15%
Élvezd inkább ezt az időszakot ahelyett hogy sirankozol meg sajnalgatod magad.
2020. szept. 3. 14:02
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Elsőre összejött a baba majd, elvetéltem majdnem 3 hónaposan. Akkor az nagyon megviselt, és nagyon szerettem volna újra teherbeesni, de sehogy se jött össze. A végén már mindent csináltam ovu teszt hőmérőzés miegymás. Egy év után az egyik hónapba besokalltam, kivágtam minden tesztet, és vettünk egy macskát. Egy hónap múlva pozitív lett a tesztem. Ma egy éves a nagy lány :) Kitartást, tudom hogy ez milyen nehéz. Így utólag én mázlisnak érzem magam ezzel a két évvel, van akinek sokkal több.
2020. szept. 3. 14:29
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Én is nehezen bírom:( Pont ma jöttem rá, hogy megint nem sikerült. Jelenleg eléggé magam alatt vagyok. Kb. 2 éve próbálkozunk. Ősszel, ha minden jól megy inszem lesz. Minden vizsgálatot végig csináltunk és minden rendben! Méhpempő, baba váró tea, vitaminok...eddig nem segítettek.

Szerintem megéri elmenni. Van még egy pár alap vizsgálat, amit érdemes megcsináltatni szerintem, de ezt az orvos jobban fogja tudni:)

Teljesen megértelek, szóval fej a fejjel.

2020. szept. 3. 15:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!