Hogyan tovább, ha semmi esély?
Örökbefogadás? Kicsit adj lejjebb az önzőségedből, esélyt adhatnál egy olyan életnek akinek valószínű szörnyű élete lenne nélküled.
Nem írtad, hogy miért esélytelen. Nem akarok kötözködni, de ténylegesen van egy ismerősöm, aki van 150 kiló és a lépcsőn lusta felmenni, de mindennap sír mert nem jön össze a gyerek a pajzsmirigy miatt. Kolbászt eszik Milka csokival. Viszik mindenhova. Dehát ez a fránya pajzsmirigy!
Ne törj össze emiatt, egy gyerek nem minden.
Fogadj örökbe, legyél nevelőszülő, tanulj olyan szakmát, ami gyerekekkel foglalkozik.
Legyen macskád, kutyád. Nem vicc, nekem olyan a macskám mint a gyerekem :)
Persze, állat....... hát látom a meddő ismerősöket, mit csinálnak az állataikkal, vékony mezsgye van a még éppen normális állattartás és a total elborult beteg hozzáállás között.
A saját gyereket nem lehet állattal pótolni, az örökbefogadás opció max.
Sajnálom kérdező a helyzetet.
Miért nem lehet? Hány éves vagy?
Egyik kedves ismerőseim az örökbe fogadás mellett döntöttek. Remélem, még idén lesz gyerekük!
Szerintem is fogadj örökbe. Esetleg szép élet cel lehet, ha onkenteskedni kezdesz gyerekek mellett. Táborokban, nevelőotthonokban, kórházakban. De en mindenképp az örökbefogadást választanám.
Aki szerint ez felháborító, hogy valakinek ez a célja, az sajnálatos, mert hat nem vagyunk egyformak. Van aki boldog gyerek nélkül és van aki NEM.
Látszik mennyire nem vagyunk egyformák. Engem inkább elriasztanak azok a dolog, amik a gyerekvállalással járnak. És őszintén nem irigylem a gyerekes ismerőseim életét. Rengeteg dolog van, amit gyerekkel nem, vagy csak alig lehet csinálni, és most nem a minden hétvégi IHB-bulikra gondolok, ebből kinőttem már én is.
De ha mindenképp szeretnél, akkor én is csak azt tudom javasolni, hogy fogadj örökbe. Szerintem még szebb dolog is, mint a saját. Így egy eldobott életnek adsz esélyt a normális jövőre. A gyerekotthonokban felnőtt lányok nagy része prosti lesz, ahogy betölti a 18-at, vagy még előbb... Mivel életükben senki sem szerette őket, így kb. percek alatt behálózza őket a strici-hálózat pár mondat kedves szóval. Elég elkeserítő, és örökbe fogadással legalább egy vagy két ilyen gyereknek nem ez a sors jut.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!