Mi volt a legnehezebb a "próbálkozós" időszak alatt?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, hogy pl. ovu figyelés, jó időben együttlenni, ismerősök érdeklődése, mikor jön már a baba, vizsgálatok, vagy gyógyszerek, hormonok mellékhatásai, feszültség emiatt a párkapcsolatban, stb.2020. aug. 4. 16:31
21/21 anonim válasza:
PCOS, felevente 2 mensi. Egy ideig nagyon benne voltam, aztan feladtam. Semmit nem talalt egy orvos se, hogy mi lehet a baj. Na itt mondtam, hogy oke, felallok es majd en megmutatom. Total eletmodvaltas,spprt, dieta, egészséges kajat stb. Figyeltünk azert a szexre, hogy nagykabol 2-3 naponta legyen, de amugy elengedtem a dolgot. 6 honap utan pozi lett a tesztem. De az elotte levo 2 ev nem volt tul jo e-teren. Bantott sokszor mikor epp amugy is depisebb voltam, de emellett sose mondanam, hogy nem eltunk. Minden joba benne voltunk. Nem ultunk itthon kardunkba dolve. Szoval aki ragorcsol (egeszseges hatarok kozott) nem azt jelenti, hogy mast nem is csinal. Nyilvan ha vagyunk valamire es nem kapjuk meg, akkor az egy rossz erzes. Ettol senki nem keves. Ezt meg kell elni. Es majd az ido,vagy egy orvos, vagy egy dieta segit. Sosem szolnam le azt aki ezt nehezen eli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!