Mi volt a legnehezebb a "próbálkozós" időszak alatt?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, hogy pl. ovu figyelés, jó időben együttlenni, ismerősök érdeklődése, mikor jön már a baba, vizsgálatok, vagy gyógyszerek, hormonok mellékhatásai, feszültség emiatt a párkapcsolatban, stb.
2020. aug. 4. 16:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
6 év után sikerült... és nem görcsöltünk rá. Tudtuk, hogy lesz gyermekünk, ha máshogy nem, akkor örökbefogadunk. De arra nem voltunk hajlandóak, hogy egy orvosi, hormongőzös dolog legyen a világ legszebb dolgából...
2020. aug. 5. 12:07
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó, persze, ha időben megtalálod a párod, akivel belekezdhetsz a babaprojektbe, igen, van 6 éved...

Annyi élethelyzet van...

2020. aug. 5. 12:11
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

És 6 év alatt egyetlen egyszer sem bizonytalanodtál el, keseredtél el, szomorkodtál, hogy nem sikerül? Ezt nem hiszem el. Ettől még nem lesz rágörcsölés, ez természetes emberi érzelem...

úgy utálom, amikor a "rágörcsöléssel" jönnek az emberek. Mégis mit jelent ez? Persze, ez mindig társítva van azzal, hogy "bezzeg mi nem görcsöltünk rá". Az, hogyha valakinek 1-2 éve már nem sikerül és szeretné tudni, mikor van ovulációja, van-e egyáltalán, elmegy orvoshoz hormonokat nézetni, az rágörcsölés? És ha csak valami banális oka van annak, hogy nem jön a baba, amit ennyivel ki lehetne deríteni, orvosolni? Akkor inkább várjon az ember még évekig, hogy hátha megoldódik ez magától? Akinek fogalma sincs róla, mikor van ovulációja, van-e egyáltalán, nehogy teszteket meg hőmérőt vegyen, mert az rágörcsölés? Persze ha ez valakinek megfelel,akkor várjon csak nyugodtan, de más nézőpont is létezik.

2020. aug. 5. 12:19
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a legnehezebb... Hogy kifutunk az időből. Főleg párom. 53 éves és nem akar már sokáig próbálkozni. Engem ez stresszel leginkább. Én 32 vagyok, nekem még jobban belefér. De IGT-m van és csak 1,5 hónapja derült ki, már most van javulás de mivel vékony vagyok ez is baromi lassan fog teljesen rendbejönni :(
2020. aug. 5. 12:36
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Hű, hat évig ülni a bajon a másik véglet. Szerintem csak simán nem mertetek szembenézni a gonddal, így homokba dugott fejjel vártárok a csodát. Szerintem ez sem egészségesebb, mint "rágörcsölni".
2020. aug. 5. 12:58
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Persze, és egy másik kérdés alatt hülyének néztek, hogy kérnék apasági vizsgálatot... Komolyan. Hat év olyan gondokkal, amik nem javulnak maguktól, nulla vizsgálat, nulla életmódváltás, nulla gyógyszeres kezelés, semmi. És egyszercsak jön a csoda, és bumm. Nem furcsa? Nekem igen...
2020. aug. 5. 13:36
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
15# egyetértek..
2020. aug. 6. 13:43
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
7# ha nem mondjuk, hogy pròbàlkozunk nem kérdezik??? Jò vicc. Hol élsz te? És az nem lehetne opciò, hogy ti akik ilyen überlazàk vagytok magatokban tartjàtok ezt, nen játszàtok az eszetek és nem felsőbbrendűsködtök itt? Nem értem miért kell leszòlni azokat, akik nem viselik olyan könnyen azt, hogy végre jöhetne (esetenként sok sok év utàn és nem azért mert eddig csak éltek a vilàgba és későn kapcsoltak, hanem mert a körúpmények ìgy hoztàk) de nem jön.
2020. aug. 6. 13:55
 19/21 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos ilyen lett a világ, az érzéketlenség a menő... Kimondani, hogy ez nehéz, az gáz.

Pedig rohadt nehéz!

2020. aug. 6. 15:35
 20/21 anonim ***** válasza:
79%
A műtétek utáni sikertelenség! 2 laparoscopia és 2 laparotomia után a második lombik sikerüt! 16 év alatt
2020. aug. 8. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!