Mi volt a legnehezebb a "próbálkozós" időszak alatt?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, hogy pl. ovu figyelés, jó időben együttlenni, ismerősök érdeklődése, mikor jön már a baba, vizsgálatok, vagy gyógyszerek, hormonok mellékhatásai, feszültség emiatt a párkapcsolatban, stb.
2020. aug. 4. 16:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Várni, hogy teljen az idő. Ez a legidegesítőbb, heteket várni, mire megtudja az ember, hogy sikerült-e.

Nem figyelek semmit sem, a gyógyszereimet és vitaminokat adott időben beveszem és ennyi. Ismerősökkel, rokonokkal nem beszélgetek szexről, gyerekvállalásról, így nem merült fel a téma. A párkapcsolatunk pedig a lehető legjobb. De ez a fránya idő nem akar telni.

2020. aug. 4. 16:41
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Mi még nem próbálkozunk sok ideje, tehát nem voltak vizsgálatok, gyógyszerek hormonok. Egyelőre a legrosszabb számomra a gondolat, hogy sikerülni fog-e, és vajon mikor. Az a bizonytalanság.
2020. aug. 4. 16:45
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

Amikor megjön. A többit "élveztem". 😀

Mondjuk nem kellett még vizsgálatokra járnom.

2020. aug. 4. 16:53
 4/21 anonim ***** válasza:
6%
Nem rontottuk el ilyenekkel a kapcsolatunkat. Szeretkeztünk, amikor jól esett és vártuk a babánkat. Lassan jött, nagyon lassan... de jött. És addig is élveztük az életet.
2020. aug. 4. 17:43
 5/21 anonim ***** válasza:
25%
Semmi. A terhesség nehéz volt, a kisbabával is nehéz, de ehhez képest kétnaponta dugni egyet egyáltalán nem volt nehéz.
2020. aug. 4. 18:58
 6/21 anonim ***** válasza:
77%

Amikor már fél éven túl voltunk és egy rokon aki 1 évvel azelőtt még azt hangoztatta, hogy neki nem kell gyerek, bejelentette, hogy terhes.

Na akkor kicsit kattogott az agyam, hogy nekik miért sikerült csak így nekünk meg nem akar. 😖

Végül 2 hónap lett a két kicsi között 😅

2020. aug. 4. 19:08
 7/21 anonim ***** válasza:
46%
Az miért baj ha valakinek nem volt rossz ez az időszak? Nekem nem volt lombik, meg gyógyszer, így a kérdésed első részében említett problémák fel sem merültek. Nem mondtuk senkinek, hogy próbálkozunk, mondjuk ezt bárki megteheti és nem fognak érdeklődni. A többi meg már csak hozzáállás kérdése, én is szarul élhettem volna meg, fél év alatt jött össze, előtte két év kellett, hogy, beállítsák a pajzsmirigyemet, ennek ellenére már akkor is voltak valós problémáim, minthogy azon nyafogjak miért van másoknak gyereke, vagy miért terhesek.
2020. aug. 4. 19:52
 8/21 anonim ***** válasza:
23%

Na, megjött a lepontozó brigád...

Olyan opció nincs, hogy élvezed az életed és jön a baba, amikor akar? De inkább kattogsz a falióra előtt, hogy teljen már le az újabb 24 óra és jöjjön a következö ovuláció... Reasonable.

2020. aug. 4. 22:30
 9/21 anonim ***** válasza:
78%

Nekem a legnehezebb a covid miatti vizsgálat és program leállítás volt. Nagyon mérges voltam, mert már ott tartottunk, hogy zárókonzultáció lett volna, de még kért gyorsan a dokink egy terheléses inzulin és vércukor vizsgálatot, ahol kiderült, hogy IR-es vagyok. És pont ott maradt abba a folyamat, hogy menjünk nőgyógyász-endokrinológushoz, és kezdjük el a kezelést. Ahhoz képest, hogy terv szerint januárban lett volna az első lombikunk, még mindig nem volt. Persze, örülök, hogy kiderült, de nem tetszett, hogy az utolsó pillanatban kérte a doki.

Előtte viszont az az időszak volt nehéz, amikor már tudtuk, hogy valami nem okés, de még nem tudtuk, hogy mi a probléma, és nem volt amiatt kezelés sem, így egy helyben toporogtunk. Viszont ez sem tépázta meg a kapcsolatunkat, és ahogy újra elindultak a vizsgálatok, még kiegyensúlyozottabbak lettünk, mert végre tudjuk, hogy mi a baj, és tudunk tenni ellene.

Most éppen az a legnagyobb bajom, hogy várni kell a kontroll vizsgálatokra, és már nagyon türelmetlen vagyok. 🙂

30N(3 éve próbálkozunk)

2020. aug. 5. 09:12
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
Persze mindenki úgy kezd neki, hogy jöjjön ha jönni akar...de szerintem normális, hogy az ember egy bizonyos után, ha nem jön a baba, elbizonytalanodik, hogy vajon minden rendben van-e. Nem tudom, ez miért jelenti egyeseknek rögtön a "rágörcsölést" meg "rámegy a kapcsolat"...gondolom, nektek 1-2 hónap alatt sikerült, így könnyű osztani az észt.
2020. aug. 5. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!