Mi volt a legnehezebb a "próbálkozós" időszak alatt?
Várni, hogy teljen az idő. Ez a legidegesítőbb, heteket várni, mire megtudja az ember, hogy sikerült-e.
Nem figyelek semmit sem, a gyógyszereimet és vitaminokat adott időben beveszem és ennyi. Ismerősökkel, rokonokkal nem beszélgetek szexről, gyerekvállalásról, így nem merült fel a téma. A párkapcsolatunk pedig a lehető legjobb. De ez a fránya idő nem akar telni.
Amikor megjön. A többit "élveztem". 😀
Mondjuk nem kellett még vizsgálatokra járnom.
Amikor már fél éven túl voltunk és egy rokon aki 1 évvel azelőtt még azt hangoztatta, hogy neki nem kell gyerek, bejelentette, hogy terhes.
Na akkor kicsit kattogott az agyam, hogy nekik miért sikerült csak így nekünk meg nem akar. 😖
Végül 2 hónap lett a két kicsi között 😅
Na, megjött a lepontozó brigád...
Olyan opció nincs, hogy élvezed az életed és jön a baba, amikor akar? De inkább kattogsz a falióra előtt, hogy teljen már le az újabb 24 óra és jöjjön a következö ovuláció... Reasonable.
Nekem a legnehezebb a covid miatti vizsgálat és program leállítás volt. Nagyon mérges voltam, mert már ott tartottunk, hogy zárókonzultáció lett volna, de még kért gyorsan a dokink egy terheléses inzulin és vércukor vizsgálatot, ahol kiderült, hogy IR-es vagyok. És pont ott maradt abba a folyamat, hogy menjünk nőgyógyász-endokrinológushoz, és kezdjük el a kezelést. Ahhoz képest, hogy terv szerint januárban lett volna az első lombikunk, még mindig nem volt. Persze, örülök, hogy kiderült, de nem tetszett, hogy az utolsó pillanatban kérte a doki.
Előtte viszont az az időszak volt nehéz, amikor már tudtuk, hogy valami nem okés, de még nem tudtuk, hogy mi a probléma, és nem volt amiatt kezelés sem, így egy helyben toporogtunk. Viszont ez sem tépázta meg a kapcsolatunkat, és ahogy újra elindultak a vizsgálatok, még kiegyensúlyozottabbak lettünk, mert végre tudjuk, hogy mi a baj, és tudunk tenni ellene.
Most éppen az a legnagyobb bajom, hogy várni kell a kontroll vizsgálatokra, és már nagyon türelmetlen vagyok. 🙂
30N(3 éve próbálkozunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!