Van itt olyan, akinek a meddőség miatt ment tönkre a kapcsolata/házassága?
Figyelt kérdés
Azért mert a pár valamelyik tagja nem akart tudomást venni róla vagy mert egyikük annyira rápörgött a témára, hogy teljesen kivetkőzött magából?2020. júl. 12. 09:55
1/11 anonim válasza:
Közvetve igen. Kiderült, hogy a jóban-rosszbant ő úgy értette, hogy jóban, és a rosszban +1 fővel, aki nem görcsöl rá a szexre.
2/11 anonim válasza:
Nem
Annyira mélypontra kerültek a kezelések alatt,hogy a kapcsolat nem bírta
/ 10 év kezelés/
3/11 anonim válasza:
Sűrűbben van itt olyan, akinek a gyerek miatt ment tönkre a házassága.
4/11 anonim válasza:
Keresztszuleim, nagyon sokaig probalkoztak. Elvaltak, es mindkettojuknek lett 2-2 gyereke az uj hazastarssal.
5/11 anonim válasza:
Én 12 évig azt hittem a volt nőmről, hogy nem lehet gyereke, erre most meg terhes
6/11 anonim válasza:
Van olyan, hogy a par ket tagjanal egyutt valamilyen osszeferhetetlenseg van, de kulon-kulon massal lehet gyerekuk. Ezt az elozo valaszolonak irom.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ha jó a kapcsolat,emiatt nem fog tönkremenni .
8/11 anonim válasza:
Szerintem meg igen, tönkremehet a jó kapcsolat is. Vannak dolgok, amire nem lehet előre felkészülni és az emberek változnak, ahogy hatások érik őket. Néha nem egyszerre és egy irányba haladnak tovább, és ezért tönkremehet a kapcsolat. Ebben semmi meglepő nincs, szerintem.
9/11 anonim válasza:
A férjemnek is emiatt ment tönkre az első házassága. Férjem nagyon akart volna már gyereket, a volt felesége 2 lombik után feladta.
10/11 anonim válasza:
Szerintem meg együtt mindent meg lehet oldani. Azért a lepontozást köszi a véleményemért :D Vicc ez a kategória :D
Én úgy gondolom, hogyha szeretek valakit és vele tervezem az életem akkor a bajban sem hagyjuk el egymást. Jóban-rosszban ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!