Milyen papír kell a közjegyzőtől az élettársi kapcsolatról a meddőségi kezelésekhez (BMC)?
Ma voltunk közjegyzőnél, hogy megcsináltassuk a papírt, de valami 2-3 féle lehetőséget sorolt fel a hölgy...
Rendes okirat kell vagy elég az, amikor ő hitelesíti az általunk írt papírt? BMC-be melyiket kérik majd? Vagy enélkül a papír nélkül is elkezdik a vizsgálatokat, és ott elmondják pontosan majd, hogy melyik kell?
(Szeretnénk megcsináltatni, hogy a későbbiekben legalább erre ne legyen majd gond.)
Figyeltem rá. Ezeket a titkárnő mondta, és még a bejegyzett élettársi kapcsolatot is ajánlgatta... Ekkor zavarodtam össze, mert azt hittem, hogy azt csak egyneműeknél csinálnak.
Próbáltam hívni a BMC-t, hogy mi kell majd, de ma nem értem el őket, ezért ugrottunk be a közjegyzőhöz, hátha ő tud segíteni, de a titkárnőn tovább nem jutottunk.
Nem szeretném, hogy feleségül vegyen. Ezt már a kapcsolat elején tisztáztuk, évekkel ezelőtt.
BMC-be elég amit ti irtok és ő csak hitelesíti, mi házasok voltunk, de ezt kertek az előttem levő pártol.
Több év tapasztalata szerint, BMC-t 12 és 13 óra között a legkönnyebb elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!