FER14 és/vagy Profertil kapszulával kapcsolatban vannak itt tapasztalatok?
Köszönöm a hozzászólást!
Milyen készítményeket szed?
Nincs tapasztalatom.
De megkérdezhetem, hogy milyen értékekre szedte a párotok?
Fér 14 et szedte
Rá 3 hónapra pont terhes lettem,nem ment kontrollra szóval nem tudom mennyit segített. De nem sokkal volt határertek alatt a spermaszam
Mindkettot szedte a parom 3 honapig ferulant 1,5 honapig profertilt.
Mellette: e vitamin, omega 3,c bitamin, L arginin, L karnitin, maca (maca viber por kapszulas formaban), nulla karos szokas, bő nadrag, otthon csak kisgazyaban madzkalas.
Igy szazezresrol tobb milliosra ugrott 6 honap alatt.
Fer14.
3 hónap után csillagos 5-öst érdemeltek volna a párom spermái, az előző 2 alához képest.
Bár azóta sem estem teherbe de nálam sajnos nagyobb gondok vannak. Azért ő még szedegeti. nem mindennap, csak úgy "szintentartás" végtt.
Szia! Férjem a profertilt szedi, most kezdte a negyedik hónapot. Kontrollon még nem volt (sajnos a munkahelyén nagy átalakulasok vannak, nem tudott menni eddig). Én az "anyagon" veszek észre változást, az eddig hígból sokkal sűrűbb, "összeállóbb" lett. Neki korábbi eredményei alapján 10-11 millió/ml a kiskatonák száma.
Én is tettem már fel a kérdést, olvasd el a válaszokat, ha gondolod.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!