Hogyan kezeljem mikor rám akarják tukmálni az anyaságot?
Hat nehogy azt hidd, hogy 10+ éves gyereket örökbefogadni könyebb, mint egy csecsemorol gondoskodni 😀
Mindegy. Nem kötelező szülni se orokbefogadni. Ahogy neked tetszik. Nem nagyon tudod velük másképp közölni, mint hogy NEM.
Akkor még ráértek, pár év alatt is sok minden változhat! Én tisztelem nagyon a pszichológusokat! Nem könnyű a mások által elszúrt gyerekekkel foglalkozni! Lehet, ezért nem szeretnél sajátot. De továbbra is azt mondom, hogy a saját teljesen más.
Minden jót kívánok és sok sikert a munkádhoz! :)
Jajj ide talált "bombanő vagyok akit naponta 3x megdugnak és ezt mindenhol leírom" IQ nuku Krisztike is :) Már vártam a legújabb epizódot az életéből :D :D
Kérdező ilyen buta tyúkok véleményére még véletlenül se adj. Tudod ezek azok akiknek életük fő műve hogy szültek egy gyereket meg tudnak sminkelni azt kész.
Akkor szülj ha készen állsz rá, ha meg nem állsz, akkor ne szülj. Nincs ezzel gond.
Ha tényleg érdekel az örökbefogadás.Érdemes elolvasni.
Megkérdezhetem miért lettem ennyire lepontozva??
A kérdező az örökbefogadásról elgondolkodott ezért linkeltem be neki.
Én megértem hogy nem akarsz gyereket és nem is ítéllek el érte mert nem vagyunk egyformák de ahogy erről a témáról írsz, az valami borzalmas, ne is haragudj. Undorító a stílusod. Neked inkább tényleg ne legyen gyereked, de 10 plusszos sem ahogy írtad.
Felnőtt nőnek meg nem mondanálak, mert arra nem vagy képes hogy ezt normálisan közöld a családoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!