Ki nem várja most 22re? ki mikor tesztel/t?
annyi mindent olvastam már és kicsit elbizonytalanított...
mindenki irj a mellfeszulest,a a menzesz elötti halvány pozitiv teszteket
nalam semmi
jo,a hasam szurkál,kb 1,5orankent pisilni jarok, de mellesleg semmi(bar nekem menzesz elott sem szokott)
22re nem várom
20as DRUKKOLOK!
1.ha csinaltal uj tesztet irj, és köszönöm
nalam picit furi ez a mostani menzesz
penteken megjott de szinte semmiseg es semmim sem fajt
aztan mas okbol beszelnem kellett a nodokimmal
mondtam neki is mondta varjuk meg mi lesz belole,ebben a ciklusban kikell hagynom a clostybegitet es ha megjon a kovi is akkor ujra szedni fogom
ma van a 3.napja a ciklusomnak es annyira semmi ez a verzes hogy csak na, itthon mind8g azon rohogunk mert mind9g megjegyzetem az utolsó par honapnal hogy ha nem tudnam hogy nem azt hinnem hogy elfogok verezni(bocsiii,de ez kellett)
szoval ilyen menstruációm meg nem volt
persze majd írok
Kerdezo, ez egy jo jel, drukkolok :)
20as, sajnos nem tudom megnezni a kepeket mert hibat ir ki. De drukkolok neked is :)
/Elso voltam/
1.
ilyen menstruációm tenyleg nemvilt meg sose,de en nem fuzok hozza semmit
majd talan most,johet az iv figyeles es aztan ahigy akarjuk ,es amikor akarjuk🙊🙉🙈
Igen, az egy jo modszer, de ahogy az en peldam mutatja, nem biztos hogy elsore sikerul.
Bar meg mindig nem tudok semmit, se pozitiv teszt, se menzesz. Mintha megalltam volna a működésben. :D
Linkeljek neked videot hogy hogy tudsz "utananezni" az ovulaciodnak?
Itt is van. Az amugy magan a csatornan is erdemes korulnezni, nagyon sok tudnivalorol beszel a csaj ami hasznos lehet, mindenkinek jo szivvel ajanlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!