Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki nem várja most 22re? ki...

Ki nem várja most 22re? ki mikor tesztel/t?

Figyelt kérdés

annyi mindent olvastam már és kicsit elbizonytalanított...

mindenki irj a mellfeszulest,a a menzesz elötti halvány pozitiv teszteket

nalam semmi

jo,a hasam szurkál,kb 1,5orankent pisilni jarok, de mellesleg semmi(bar nekem menzesz elott sem szokott)

22re nem várom

2020. máj. 18. 14:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/170 MalomN ***** válasza:

Sziasztok csajok! Kinél mi újság? :)

(Első)

2020. máj. 30. 13:46
 62/170 anonim ***** válasza:
20as vagyok. Most múlt el a mensim. Újra lh tesztelni fogok majd a 11. naptól aztán majd látjuk
2020. máj. 30. 14:04
 63/170 MalomN ***** válasza:

Elso vagyok.

Kb. 5-6 negativ teszt és 12 nap késés után nekem is megjött, úgyhogy nemsokára folytathatjuk a próbálkozást. :)

(Kissé fura érzés így örülni a menstruációnak, miközben babát tervez az ember, meghasonultam... :D )

2020. jún. 1. 01:55
 64/170 A kérdező kommentje:

sziasztok!

en tegnap ota figyelem az ovumat

kivancsi leszek hogy alakul,mert eddig clostybegitet kellett szednem de az orvosom azt mondta mivel előző hoban elegge működött igy modt hagyjak.ki egy hónapot nehogy ciszta legyen belőle,de ha ismét megjön ertekezunk es ujra elkezdem szedni (3.kuram lesz)

Elso!12nap késés? mindig ilyen maceras a ciklusod?

20!

majd muti a teszteket hogy alakultal:)

2020. jún. 1. 07:01
 65/170 MalomN ***** válasza:

(Elso)

Nem, eddig sosem volt maceras, max 1-2 nap csuszas volt ide-oda, de 2 nap vagy annal tobb utoljara talan tizenevesen volt. Szoval ezert hittem hogy baba miatt van.

Maga a mensi ugyanolyan mint szokott, elso nap kozepes, masodik eros, harmadik nap szinte semmi. (Igen, egy mazlista vagyok, csak 3 nap a

normal mensim.)

Igazabol szerintem a "tüneteket" is bekepzeltem. Mivel meg nem voltam terhes, nincs viszonyitasi alapom.

Egyebkent februar-marcius kornyeken felfaztam eleg rendesen, de mindennapi ulofurdokkel sikerult kikuralnom magam. Erre tusok gondolni hogy emiatt keshetett, de akkor nem ertem hogy miert eppen most, az elozo honapokban miert nem kesett.

Kerdezo, ez a clostybegit ez micsoda? Terhesvitamin? Folsav, ilyesmi? Okozhat cisztat? En csak sima folsavat szedek (emellett Cvitamint, Dvitamint, magneziumot es calciumot is), szerintetek ez is okozhat cisztat?

2020. jún. 2. 16:22
 66/170 A kérdező kommentje:

A Clostilbegyt tabletta egy szintetikus, a peteérést serkentő (ún. ovuláció-stimuláló) hatású szer.

az az erdekes hogy elozo honapban amikor szedtem a 12.napon az ovu tesztem rendesen pozitiv volt,most so so

kivancsi leszek a hnapi milyen lesz!

aki csinal.meg ovu tetszet neki a 12.nap milyen?nekem altalaban 28nappal lehet szamolni

2020. jún. 2. 18:57
 67/170 A kérdező kommentje:

a closty sokmindent okozhat...

ezert van hogy csakis orvos irja fel es o mondja mikor mennyit es van ultrahang is (nalam11.-12.napon szokott uht nezni)

szerintem amiket te szedsz nem ,de nem vagyok orvos😁

2020. jún. 2. 18:59
 68/170 A kérdező kommentje:
na csajok, ki hogy "all"?!🙈😁
2020. jún. 4. 13:45
 69/170 A kérdező kommentje:

en ma vagyok a 14.napon es az ovutesztem mara lett pozitiv!

(gyogyszer nelkul)

csatolok kepet a tesztekrol:)

[link]

2020. jún. 4. 18:52
 70/170 anonim ***** válasza:

Én most vagyok a 10. ciklus napon. Már beszereztem az ovu teszteket. Majd csak a 12. naptol kezdem el nekem olyan 15 nap körül szokott lenni csak az ovum.

20as voltam

2020. jún. 4. 19:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!