Ki nem várja most 22re? ki mikor tesztel/t?
annyi mindent olvastam már és kicsit elbizonytalanított...
mindenki irj a mellfeszulest,a a menzesz elötti halvány pozitiv teszteket
nalam semmi
jo,a hasam szurkál,kb 1,5orankent pisilni jarok, de mellesleg semmi(bar nekem menzesz elott sem szokott)
22re nem várom
Nekem a rosszullet nagyon durva
Nalam eleg szembetuno
A genetikai uh utan lesz csak publikus a dolog addig probalok igy oltozni:)
Sziasztok, itt egyeske. :)
Nalam meg mindig semmi azota, bar a juliusi peteeresemkor pont otthon voltam Magyarorszagon a ferjem nelkul, igy most tuti nem lesz meg baba.
De mar nem stresszelek annyira, mint az elso honapban, a termeszetre bizom a dolgot.
De nagyon orulok, hogy ti babat vartok, sok boldogsagot es egeszseget kivanok mindannyiotoknak!
Ha lesz valami, igerem, a ferjem utan ti lesztek az elsok akik meg tudjak!!! :)
Puszi 😘
Sziasztok!
En ma megyek a kyncsbe:)!
Durva hogy mar itt tartok:)
Eeeees 2napja nem hanytam
Jo,elotte folyton...:):/
Es kepzeljetek el neha mar erezunkkisfiammal,ferjemmel)kis"kispiszkalodast"(nalunk ez azt jelenti,hogy olyan mint amikor az ujjaddal finoman megboksz valakit)
Kisfiam amikor megfogta a hasamat es erezte hirtelen felsikitott es elkapta a kezet de tetszett neki :)azota is tobbszor"megvizsgal"sot o "olajozza be a tesot"
Csatolok egy kepet a pocakrol
Ez tegnap keszult
12+3
(Kisfiammal 18-20hetesen volt ekkora:) )
Hali, en voltam az első kommentelő anno.
Mindenkinek gratulàlok a babához, remélem mind jól vagytkk! :) Nekünk akkor nem jött össze és utána sem jó darabig.
Viszont kis késéssel, én is csatlakozom hozzátok nem sokára, most vagyok a 33.héten, kislànyt várunk :)
Màr nagyon izgatottak vagyunk! <3 :)
Puszi nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!