Ki nem várja most 22re? ki mikor tesztel/t?
annyi mindent olvastam már és kicsit elbizonytalanított...
mindenki irj a mellfeszulest,a a menzesz elötti halvány pozitiv teszteket
nalam semmi
jo,a hasam szurkál,kb 1,5orankent pisilni jarok, de mellesleg semmi(bar nekem menzesz elott sem szokott)
22re nem várom
20as
nekem eddigi megfigyelések alapjan a 12.napon,meg is lepodtem h negativ volt most a12.napon
mondom erre kíváncsi leszem,hogy segitseg nélkül mikor lesz?!hat ma lett pozitiv
20as! kívánom hogy összejöjjön!
mi mindent megteszünk🙈😆😉
nekem is volt egy vetélésem,8hetesen,azt mondtak valoszinu hogy 2 hetnél megállt a dolog...
ez 2.5eve volt.utana kimaradt egy időre a legyen kisteso tema
most 7honapja igyekszünk!
ebbol 2 mar orvos altal felirt clostylbegites,tudom ez meg nem szamit sok idonek.
a kisfiam 1.5ev "probalkozas" után jött
koszike:)
nekem tegnap este nagyon faj gorcsolt a hasam
na,a mai teszt negativ lett:)
elozo honapban 12 tesztem is pozitv lett necces volt eltalalni melyik erosebb es melyik az igazi pozitiv
igy most mar azt is tudom hogy igaz gyogyszert nem szedek de erzekeli a szervezetem hogy szedtem
eddig ilyen nem volt(marmint rendes ovu)
ezek az élet apró örömei ☺️
Na akk ma még van esélyetek főleg ha már túl is vagytok rajta..😄 tegnap este én is csináltam egy tesztet de persze negatív még. Ma van a 12. nap szóval délután újra tesztelek. Bár bőven elég lenne holnaptól de félek h lemaradok az ovurol. De a hőm is lent van még szóval van méh időm. Pont most van hétvégén a házassági évfordulónk, olyan jó lenne ha megint most jönne össze a baba 😊 tavaly is nagyon úgy nézett ki h a nászéjszakán hoztuk össze 😊
20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!