Ki nem várja most 22re? ki mikor tesztel/t?
annyi mindent olvastam már és kicsit elbizonytalanított...
mindenki irj a mellfeszulest,a a menzesz elötti halvány pozitiv teszteket
nalam semmi
jo,a hasam szurkál,kb 1,5orankent pisilni jarok, de mellesleg semmi(bar nekem menzesz elott sem szokott)
22re nem várom
első!megy a Drukk!
majd irj am!
meg Mindneki 🥰
elso!jajjj dejoooo
mas nem irok mert varjunk meg!par nap mulva helyzetjelentést varok🙈♥️♥️♥️
na mizujs van csajok?🙉
en hnapra nem várom!
nem birtam ki , csináltam egy tesztet persze nem reggel es persze negatív lett...🙊🙈:/
izgatottan várom a holnapot, megérzésem azt sugja nem jön meg,de kitudja
jelet mindig erzem mielott megjönne de kost meg semmi🙏🏻
férjem azt kondta az ő megérzése is az hogy nem fog megjönni,ő talán jobban szeretné mint én és még nálam is izgatottabb
ugyhogy szorítsatok🙏🏻🙏🏻
Helloka, Egyeske vagyok megint, helyzetjelentes:
Ugye nekem 19-en lett volna esedeses, nem jott meg azota sem, a teszten meg mindig lehelethalvany a csik, amit akár be is kepzelhetek, de sztem nem kepzelodom, de ez csak megerzes.
Ma delelott miutan a mosdoban voltam (szekrekedes nehezkes feloldasa utan - bocsesz :/ ),
Nagyon elkezdtem gorcsolni, es nagyon meg is ijedtem.
Viszont azt olvastam hogy az elejen az ilyen fajdalmak a beagyazodast is jelezhetik, valamint szokatlan testmozgas hatasara is elojohetnek (tegnap este vagy 2 orat setaltunk), illetve ugye a mosdóban is eléggé megerőltettem magam, hogy úgymondjam. Szóval megnyugodtam kicsit.
Kérdező, szurkolok holnapra hogy ne legyen semmi :'D
Meg persze mindenki másnak is!
Majd írjatok hogy mi a helyzet :)
nekem mostanában a terhes ismeroseim azt mondtak a menzesz kimaradasa utan lett neki rendesen eros pozitiv a teszt!
hat reménykedjünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!