Mely foglalkozások képviselőit sújtja leginkább a gyermektelenség?
Figyelt kérdés
Ezt szeretnénk kivonatolni a mikrocenzus statisztikáiból, de nem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá.2020. máj. 16. 08:34
11/15 A kérdező kommentje:
igen, és sokszor a férfivel van a baj, nem a nővel, csak véletlenül a nő a pedagógus
2020. máj. 18. 17:19
12/15 anonim válasza:
7!
Ez hülyeseg, a pedagógusok között nem magasabb a meddőség aranya. Ahiyg már írtam, a gyerekekkel foglalkozó emberéknél a legnehezebb, mert a munkájukból kifolyólag ugye folyamatosan gyerekek veszik őket körül és kb mindenki saját gyerekről kerdezi őket.
13/15 anonim válasza:
Mi gépészmérnökök vagyunk, én is és a férjem is. Mindketten meddők vagyunk, csak lombikkal lehet gyerekünk (a kiindulási állapot szerint, bár az én legnagyobb problémám rendeződni látszik). Az ülő munka, a stressz és a mozgásszegény életmód mind közrejátszott eddig.
14/15 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam, mivel én a környezetemben azt figyeltem meg, hogy a körmösöknek megy ez nagyon nehezen. Akit ismerek annál mindenkinél problémás volt a teherbeesés is ,de legfőképpen a kihordás(vetélés, halva szülés, koraszülés)
Arra gondoltam esetleg,hogy ez lehet valamiféle vegyi anyagtól amivel dolgoznak.
Másnak esetleg a környezetében ez hogy alakul?
15/15 anonim válasza:
Az ülőmunka (férfiak esetében) egy veszélyeztető tényező, (pl.buszvezető). Nőknél, férfiaknál persze a vegyi ártalom is számít. A stressz pedig mindenkit érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!