Cingi75 kérdése:
Ha valaki évekig nem esik teherbe orvosi segítség mellett sem (mind2 egészséges), akkor a jósnő segít?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 14:14
2/17 anonim válasza:
jósnő? miben? megjósolja, hogy lesz gyereked? nem értem a logikádat... :)
4/17 anonim válasza:
Persze, hogy segít, ismerek is egyet, aki félmilláért babát jósol a hasadba. A kisfiúk ebben a hónapban akciósak, ikrekre pedig ad némi kedvezményt!
5/17 anonim válasza:
Megesik az olyan, hogy 2 egészséges embernek nem lehet gyereke. Viszont, több olyanról hallottam a környezetemben, hogy emiatt a pár elvált, mind2 félnek lett másik kapcsolata, és azokból mind2-nek született gyereke.
Nehogy félre érts, nem azt akarom mondani, hogy ez legyen! Hanem az első mondatom a lényeg.
Nem tudom, hogy milyen jósnőre gondolsz, de szerintem ne ettől várj segítséget! Vannak alternatív gyógymódok, ezeknek utána kell nézni. Itt most mondom mégegyszer, nem egy JÓSra gondolok.
6/17 anonim válasza:
Nem segít. Legfeljebb a lombikra szánt pénzetek fogy idő előtt. Megértem a kétségbeesést, de nem értem az irracionalitást.
7/17 anonim válasza:
A jósnő ebben nem tud segíteni, mint ahogy másban sem szerintem. A hatalmas görcsösség, a túlzott idegesség viszont gátolja a teherbeesést.
8/17 anonim válasza:
inkább egy jós:) lehet csak apával nem kompatibilis anya:D
9/17 Manka68 válasza:
Szerintem akkor inkább egy másik orvost kell keresni...
10/17 anonim válasza:
Ha már ilyen úton akarsz elindulni, akkor a szellemgyógyászt a ajánlanám. Ő tudhat segíteni. De nagyon kevesen vannak köztük az igazak. Sok a sarlatán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!