Mennyi az eselye annak, hogy xanax mellett egeszseges baba szuletik?
Antibaby mellett, xanax kisereteben?
Ne iteljetek el, a kozepmultban olyan sulyos problemak ele allitott az elet, amiert a haziorvosom xanaxot irt fel (0,5) napi 2x, de csak alvashoz vettem be. Szedtem a fog.gatlo tablettat rendesen, most 7hetes varandos lehetek, egy het mulva tud leghamarabb a nogyogyaszomhoz menni.
Mennyi az eselye annak, hogy ha megtartjuk, beteg lesz?? :( koszonom, ha valaszoltok :(((
szija
Én évek óta pánikbetegség miatt szedek frontint és antidepit.
Mióta terhes vagyok átálltam egy másik gyógyszerre amit elvileg terhesen is lehet szedni.A napi fél frontin maradt illetve csökkentettem mert amugy napi 2 tőt szedtem.Az én orvosom szerint nem lesz baja a babának tőle.Nyilván nem egy jó dolog sőtt....:(
De ha kell neked akkor kell ez van!
Egyébként 29 hetes vagyok minden eredményen szupi lett eddig genetikailag is rendben van a baba.
Remélem minden rendben lesz veled is.
Kérdező! Érdemes lenne felkeresned genetikai tanácsadást, mondjuk épp Czeizeléket! Ha ezt nem szeretnéd, akkor legalább a Teratológiai Központot hívd fel, ők adnak telefonon is véleményt és megbízhatóak.
Én úgy tudom,hogy az első 6 hétben semmilyen gyógyszer,drog,alkohol vagy cigi nem árt a babának.
Még nem jut el hozzá.
Persze ez nem azt jelenti,hogy ezeket nyugodtan lehet használni,de ha már megtörtént ne gyötörd magad.
A sok aggódalom meg stressz többet árt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!