Most legalább látja a menyem, hogy nem kor kérdése(öreg vagyok), más is így látja a helyzetüket.Szegények évek óta vándorolnak orvostól-orvosig, lassan a gatyájuk is rámegy.Ami maradt, az most megy a jósnőhöz.Egyébként, jósnő, vajákos, boszorkány,ezoterikus stb..mindegy.Két egészséges ember, és nem lehet gyermeke.Kaáli,Budai centrum,stb...Én is nagyon szeretném,de 21.században élünk.
2014. dec. 2. 06:55
12/17 anonim válasza:
5 éve nem sikerül.Voltam már jósnőnél,kérdeztem is már jóst,minden évben született egy gyermekem....szerintük.Butaság!!!!Legutóbbi agymenpés az hogy nincs lélekszerződése a férjemnek meg nekem,ami azt jelenti hogy nekünk igy együtt nem lesz gyerek.......ja de ő tud segíteni,sok időbe telik de tud!!Kb. el tudom képzelni hogy mennyiért!Szánalmas,hogy valakik így húzzák le a kétségbe esett embereket,nőket!Természetesen nem fogom igénybe venni a szolgáltatást,de ez volt az utolsó csepp a pohárban részemről.Nem, is értem hogy hogyan is képzeltem hogy ezeket az ostobaságokat elhiggyem.
2014. dec. 2. 10:44
13/17 anonim válasza:
Én segíthetek. Van három gyerekem. Fiú, lány vegyesen.
Csak meg kell mondanod milyet szeretnél. Plussz aláírnod egy nyilatkozatot, hogy bérapaságra alkalmaztál és nem tartasz igényt gyermek ill. nőtartásra.
2014. dec. 2. 13:48
14/17 Manka68 válasza:
A sok orvos milyen vizsgálatokat végzett el? Nem maradt ki valami?
Egy ismerősömnek évek után sikerült teherbe esni, miután kivették a manduláját...
2014. dec. 3. 04:40
15/17 anonim válasza:
Orvosi segítség lombikot jelent pontosan?
Kicsit részletezze már, legyen kedves.
Megvolt minden kivizsgálás? (hormonok, spermiogramm, IR, petevezeték átjárhatósági, méhtükrözés)
Lombik program keretében meddig jutottak? Volt beültetés?
2014. dec. 3. 12:16
16/17 anonim válasza:
Igen, a jósnő segít.
Főleg az ostobáknak. Megszabadítani őket a pénzüktől.
2014. dec. 3. 15:12
17/17 anonim válasza:
Fogadd el hogy nem lehet gyereked, igy nem arra fidyelsz minden egyutletnel hogy na majd most aztan...
Orulj neki hogy nem kell vedekezned. :)
Es ha majd nem ez jar a fejedben, es megtanulod kihozni a jot belole, na majd akkor no meg az esely.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!