Van valaki most a 9 dpon vagy környékén?
Első vagyok:
Na, kisírtam magam.
Ilyen időszakban félek nagywc-re menni, mert általában utána jelenik meg az a nyamvadt vér folt a WC papíron.
Ma reggel ez volt.. És 2 apró vér csík is volt a papíron... Tegnap este még fájtak a melleim, ma már kevésbé, gondolom ez nem a beágyazódást jelenti hanem a leválás kezdetét.....
Örülök a hődnek! A végén tényleg bebizonyítod, hogy vannak kivételek!
Köszönöm :)
Fel a fejjel mindkettőnknek.
Sajnálom! Kérdező, nem tudom, én sem tudom a kép alapján megállapítani, de amíg nem jön meg, van remény!
De tudom, milyen csalódni, szörnyű érzés...
A vérzés már biztos? Vannak, akik koraterhesen véreznek és mégis terhesek.
Én 11. dpo-n vagyok, és továbbra sincs semmi. Folyás se, tiszta Szahara, az vigasztal, hogy ilyenkor nekem vizes szokott lenni, és az jelzi előre a menstruációt. Plusz ott van a trifázisos szerű hőgörbém. Csak olyan nehéz, hogyha az ember beleéli magát, aztán meg koppan. Úgyhogy igyekszem mással foglalkozni.
Szia, nagyon sajnálom... :(
Hát én viszont nem tudom, mit mondjak. 13. dpo. icipici barnás vizes folyás, alhasi feszülés, és egy délutáni pozitív facelle teszt... Hétfőn bejelentkezek dokihoz, a barnázás miatt lehet, hogy kémiai... de még sose láttam pozitív tesztet! És ez a bizonyíték: a trifázisos görbe tényleg jelenthet valamit! Reménykedni még mindig nem merek, de a pozitív teszt azt jelenti, képes vagyok teherbe esni. Most majd kiderül, meg is tudom-e tartani.
Hármunk közül, valakinek van remény. :) Ez jó.
Kedves kérdező, sajnálom, hogy neked is megjött. Én most megfogadtam, hogy nem fogom nézni a következő ciklusomat, csak azt jegyeztem fel, hogy mikor jött meg. Hátha így jobban tudok majd az érzelmi oldalával foglalkozni nem pedig a céllal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!