Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van valaki most a 9 dpon vagy...

Van valaki most a 9 dpon vagy környékén?

Figyelt kérdés
Csak, hogy meg tudjuk osztani egymással a tapasztalataink, tudjunk együtt izgulni.
2020. jan. 19. 13:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok:

Na, kisírtam magam.

Ilyen időszakban félek nagywc-re menni, mert általában utána jelenik meg az a nyamvadt vér folt a WC papíron.

Ma reggel ez volt.. És 2 apró vér csík is volt a papíron... Tegnap este még fájtak a melleim, ma már kevésbé, gondolom ez nem a beágyazódást jelenti hanem a leválás kezdetét.....

Örülök a hődnek! A végén tényleg bebizonyítod, hogy vannak kivételek!

2020. jan. 24. 10:49
 52/64 A kérdező kommentje:
Oh de sajnálom. Tudom milyen érzés és én is mindig sírok akkor is ha azt mondod, hogy most nem élem bele magam. Lehet, hogy pár nap múlva is ez vár rám. Előbb utóbb sikerülni fog! Én tényleg nagyon javaslom a vérvételt, legalább megnyugtat ha minden ok. Ezen kívül a D vitamint, inofolicot és Premenset. Ezek nagyon jók. Olvass utána. Fel a fejjel. Isten tudja, hogy mikor jön el az idő.
2020. jan. 24. 11:44
 53/64 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm :)

Fel a fejjel mindkettőnknek.

2020. jan. 24. 11:55
 54/64 anonim ***** válasza:

Sajnálom! Kérdező, nem tudom, én sem tudom a kép alapján megállapítani, de amíg nem jön meg, van remény!

De tudom, milyen csalódni, szörnyű érzés...

A vérzés már biztos? Vannak, akik koraterhesen véreznek és mégis terhesek.

Én 11. dpo-n vagyok, és továbbra sincs semmi. Folyás se, tiszta Szahara, az vigasztal, hogy ilyenkor nekem vizes szokott lenni, és az jelzi előre a menstruációt. Plusz ott van a trifázisos szerű hőgörbém. Csak olyan nehéz, hogyha az ember beleéli magát, aztán meg koppan. Úgyhogy igyekszem mással foglalkozni.

2020. jan. 24. 16:41
 55/64 A kérdező kommentje:
Én még nem véreztem, csak a másik hozzászóló, viszont ma reggel ismét csak 36, 6 a hőm és már nem feszülnek a melleim és csináltam ma reggel egy tesztet és negatív. Úgyhogy szerintem ma holnap meg fog jönni sajnos. De nem vagyok most elkeseredve. Örülök az orvosi vizsgálatoknak amik rám várnak és bízom benne, hogy tudnak majd segíteni. Szurkolunk továbbra is neked. A trifázisos görbe biztató, de tényleg próbáld nem beleélni magad, mert valóban rossz csalódni. De tudom nehéz nem beleélni is. Szóval csak ügyesen. Hajrá!
2020. jan. 25. 05:56
 56/64 A kérdező kommentje:
Ma nekem is megjött sajnos.
2020. jan. 26. 13:38
 57/64 anonim ***** válasza:

Szia, nagyon sajnálom... :(

Hát én viszont nem tudom, mit mondjak. 13. dpo. icipici barnás vizes folyás, alhasi feszülés, és egy délutáni pozitív facelle teszt... Hétfőn bejelentkezek dokihoz, a barnázás miatt lehet, hogy kémiai... de még sose láttam pozitív tesztet! És ez a bizonyíték: a trifázisos görbe tényleg jelenthet valamit! Reménykedni még mindig nem merek, de a pozitív teszt azt jelenti, képes vagyok teherbe esni. Most majd kiderül, meg is tudom-e tartani.

2020. jan. 26. 14:15
 58/64 anonim ***** válasza:
Mégse jelentkezek be, csak 6. héten megyek el, ha még aktuális lesz. Meglátom, mi lesz, mert valahogy azt érzem, hogy nem lesz semmi gond. Nagyon sok sikert mindenkinek!!
2020. jan. 27. 13:08
 59/64 anonim ***** válasza:
100%

Hármunk közül, valakinek van remény. :) Ez jó.

Kedves kérdező, sajnálom, hogy neked is megjött. Én most megfogadtam, hogy nem fogom nézni a következő ciklusomat, csak azt jegyeztem fel, hogy mikor jött meg. Hátha így jobban tudok majd az érzelmi oldalával foglalkozni nem pedig a céllal.

2020. jan. 27. 18:14
 60/64 A kérdező kommentje:
Én is nagyon örülök, hogy egyikünknek sikerült. Mi újság azóta? Remélem minden rendben. Kedves első én mindig inkább az orvost ajánlom. Mert csak telik az idő. Lehet, hogy nincs semmi baj, de én úgy látom, hogy akik teljesen egészséges 1-2 hónapon belül teherbe esnek. Max 3-4. Szerintem a legnagyobb hülyeség mikor azt mondják, hogy az a baj, hogy rastresszelek. Az első terhességem előtt is nagyon rá voltam stresszelve mégis 2 hónap után terhes lettem. Nálad talán az a baj, hogy túl rövid a luteális fázisod. Erre jó lehet a barátcserje, inofolic. Olvass utána és ha tényleg szeretnétek minél előbb menj dokihoz. Mi túl vagyunk a spermavizsgalaton. Hála Istennek minden rendben. A 2 vérvételem eredményére várok. Hajrá csajok!
2020. jan. 30. 11:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!